ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Βόλεϊ: Πλούσιο το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς

 

Η αγάπη μας για το βόλεϊ, μας οδήγησε να διοργανώσουμε μία ημερήσια εκδρομή για τις αθλήτριές μας (προπαγκορασίδες, παγκορασίδες, κορασίδες, γυναίκες) υποστηρικτική, εκπαιδευτική, ψυχαγωγική, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022.
Πρώτη φορά τμήματα της ακαδημίας θα παρευρεθούν σε εκτός έδρας αγώνα Β΄ Εθνικής Γυναικών της ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Τελικός μας προορισμός η Θεσσαλονίκη και το κλειστό της Μίκρας, όπου εκεί θα παρακολουθήσουμε έναν εξαιρετικά δυνατό αγώνα της Α1 Βόλεϊ Γυναικών 21ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΡΗΣ – ΑΟ ΘΗΡΑΣ.
Πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μια συναρπαστική και ξεχωριστή εμπειρία για τις αθλήτριές μας και όχι μόνο.
Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:15 στο ΔΑΚ Καστοριάς θα τελεστεί ο ετήσιος αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο και με τις ευλογίες του θα ακολουθήσει η κοπή βασιλόπιτας του σωματείου μας.
Μια λιτή τελετή, μια εκδήλωση πολλαπλής αξίας για το σωματείο μας. Τηρώντας το ισχύον Υγειονομικό πρωτόκολλο και τα μέτρα ατομικής προστασίας.
Την ίδια μέρα 3η αγωνιστική Β’ γύρου Β’ Εθνική Γυναικών στο ΔΑΚ Καστοριάς εντός έδρας παιχνίδι ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ vs ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Back to top button