ΑθλητικάΚαστοριά

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας: Άνετη νίκη επί των Ελιμείων κι ένας αναίτιος τραυματισμός…

Επιβλήθηκε των Ελιμείων και έκανε το 10/10 ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!
Με το διπλό έφυγε χθες Κυριακή (13/2) από το ΔΑΚ Αιανής ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, ο οποίος πήρε την νίκη κόντρα στον Γ.Σ. Ελιμείων με 52-88.
Η ομάδα μας αν και μπήκε νευρικά στην αρχή του αγώνα, πήγε μπροστά στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 29-33. Στην επανάληψη οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνης ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους σε επίθεση και άμυνα και επιβλήθηκαν πλήρως του αντιπάλου.
Ο προπονητής της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά σχήματα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, με όλους τους παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.
Συγχαίρουμε την ομάδα των Ελιμείων για την προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας παραμένει πρώτη και αήττητη στον βαθμολογικό πίνακα με το απόλυτο 10/10 και πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Ατραπού Φλώρινας.
ΓΣ Ελίμειας – ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 52-88
Τα δεκάλεπτα: 14-11, 15-22, 10-28, 13-27
Γ.Σ. Ελίμειας: Πατσίλιας 1, Γκιόνι 14 (2), Μπούχρας, Τσιμόπουλος 3, Πλιάτσος 4, Σταυράκης 12 (1), Τσεπούρας 2, Ζαγάρας 1, Μητσιάκος 5 (1), Γκαντλιάουσκας 5 (1), Γκιόκας 5
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας: Πιπερόπουλος 2, Ιωσήφ 2, Ρέπας 20 (3), Φούφας 2, Τσολάκης 16 (4), Γεωργάκας 13, Πανίδης 4, Βελαώρας 9, Αθανασόπουλος, Παγανάς Δ. 15, Κατσιάνης, Γκάσης 5 (1)
——————————————————-
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή της ομάδας μας, Δημήτρη Ιωσήφ, ο οποίος δέχθηκε αναίτιο και επικίνδυνο χτύπημα στον αυχένα, στο τέταρτο δεκάλεπτο του χθεσινού αγώνα με τον Γ.Σ. Ελιμείων, ενώ ο νικητής είχε κριθεί. Ο αθλητής της ομάδας μας χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να του χορηγηθεί αυχενικό κολάρο.
Δημήτρη περαστικά και σε περιμένουμε σύντομα να επιστρέψεις ακόμα πιο δυνατός!
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Back to top button