ΑγροτικάΚαστοριάΦλώρινα

Γκρίζες Ζώνες: Αλλού τα… γιουχαΐσματα κι αλλού… γεννούν οι κότες

Μπορεί οι Καστοριανοί να έκλεψαν την παράσταση στα τηλεοπτικά βίντεο με την “θερμή” υποδοχή που επιφύλαξαν στον Άδωνι Γεωργιάδη, όμως κερδισμένοι από την περιοδεία του υπουργού στην Δ. Μακεδονία φαίνεται ότι βγήκαν μόνο οι Φλωρινιώτες.
Διότι όπως αναφέρουν τα σχετικά δελτία τύπου, η Φλώρινα, έχει εξασφαλισμένη την επιδότηση στις συνδέσεις με τα δίκτυα φυσικού αερίου, για 5.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ενώ η Καστοριά βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των… ευχολογίων!
Παράλληλα μαθαίνουμε ότι οι φασολοπαραγωγοί των Πρεσπών έχουν εισπράξει στην ώρα τους τις αποζημιώσεις από τον καύσωνα, ενώ οι Καστοριανοί περιμένουν ακόμα να σταλούν στο υπουργείο οι αξιολογήσεις των ζημιών από τον ΕΛΓΑ Κοζάνης.
Και να φανταστεί κανείς ότι στην Περιφέρεια η Καστοριά εκπροσωπείται από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης (και φασολοπαραγωγό) Θωμά Μάνο, την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κάλλη Κυριακίδου και – για όσους δεν το γνωρίζουν – ως Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας τον απόστρατο στρατηγό Γρηγόρη Γρηγοριάδη, ο οποίος απ΄ ότι λένε, ξεκίνησε ήδη την προεκλογική του εκστρατεία για τον Δήμο Καστοριάς.
Φανταστείτε να μην τους είχαμε κι αυτούς και να μην είχαμε… προεκλογική περίοδο, σε ποιο σκαλοπάτι πριν τον Καιάδα θα βρίσκονταν η Καστοριά τώρα…
Από τις Γκρίζες Ζώνες της εφημερίδας “Καστοριανή Εστία”
kastorianiestia.gr

Καστοριά: Σφοδρές αποδοκιμασίες στον Άδωνι Γεωργιάδη (βίντεο)

 

Back to top button