Καστοριά

Ξεκινάει η λειτουργία του Λατομείου

Γιάννης Κορεντσίδης: «Μία – μία οι δομές του Δήμου Καστοριάς παραδίδονται στην κοινωνία μας υγιείς»

Σε νόμιμη λειτουργία μετά από έξι χρόνια μπαίνει το Λατομείο Αδρανών Υλικών της ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε. του Δήμου Καστοριάς, καθώς η Δημοτική Αρχή, μετά από δύο ετών προσπάθειες και δαιδαλωδών διαδικασιών, εξασφάλισε την απαιτούμενη άδεια για να βάλουν …μπρος τα μηχανήματα παραγωγής.

Έχοντας πλέον απαλλαγεί από τα «βάρη» του παρελθόντος,  η λειτουργία του Λατομείου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, προκειμένου μία ακόμη δομή του Δήμου Καστοριάς να προστεθεί στο δυναμικό του, έχοντας πλέον εξυγιανθεί και νομιμοποιηθεί.

Η παραγωγή αδρανών υλικών από τη ΜΑΚΕΔΝΟΣ θα συμβάλει ιδιαίτερα στην υλοποίηση των έργων που έχουν υποβληθεί από τον Δήμο Καστοριάς στα χρηματοδοτικά προγράμματα, ενώ, ταυτόχρονα, θα υποστηρίξει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη της περιοχής μας, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον Δήμο και τους Δημότες.

«Μία – μία, οι δομές του Δήμου Καστοριάς παραδίδονται στην κοινωνία μας, υγιείς και χωρίς βαρίδια που εμπόδιζαν τη λειτουργία τους, ώστε να αποτελέσουν εργαλεία για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Τα δύο προηγούμενα χρόνια έγινε μία τεράστια προσπάθεια για να «κλείσουμε πληγές» του παρελθόντος και να βάλουμε σε ανοδική τροχιά τον Δήμο μας. Τώρα, πλέον, βρισκόμαστε στο σημείο που αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα», τόνισε, σχολιάζοντας και αυτή τη θετική εξέλιξη ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης.

Back to top button