ΑθλητικάΚαστοριάΦλώρινα

Μικτή Κ-15 ΕΠΣ Καστοριάς: Απίστευτη ανατροπή (4-4 από 0-4) κόντρα στην ΕΠΣ Φλώρινα σε ένα ματς με άρωμα Αγγλίας! (φωτογραφίες)

Μετά από ένα συγκλονιστικό και δραματικό σε εξέλιξη ματς, , στο πρώτο ματς εντός έδρας για την 3η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος, η Μικτή Κ-15 ”IRIS CATERING” της ΕΠΣ Καστοριάς αναδείχθηκε ισόπαλη με το αγγλικό σκορ 4-4, κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας.
Ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για την Κ-15 της ΕΠΣ Καστοριάς, σε ένα παιχνίδι με απίστευτη εξέλιξη. Η ομάδα του κ. Βελλίδη, παρότι βρέθηκε να χάνει στο 55’ με σκορ 0-4, δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειές της, κι έχοντας φοβερά ψυχικά αποθέματα, κατάφερε στα εναπομείναντα 25 λεπτά (80λεπτη διάρκεια), να φέρει τα κάτω-πάνω, σκοράροντας τέσσερις φορές, ισοφαρίζοντας σε 4-4, ενώ υπήρξαν και διαμαρτυρίες για δύο ακυρωθέντα γκολ ως οφσάιντ.
Για την ομάδα της Φλώρινας δύο γκολ πέτυχε ο Θωμαϊδης (12’ και 55’) και από ένα Μιμιλίδης (20’) και Μαυρουδής (39’).
Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δύο φορές σκόραρε ο Σωτηριάδης, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν Δημητρακόπουλος και Ποστεκίδης.

Η σύνθεση της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ-15 : Κύρου, Έξαρχος, Τζανίδης, Παπουτσίδης, Χριστόπουλος, Λαζαρίδης, Μάντζιαρης, Σαλτσογλίδης, Σωτηριάδης, Δημητρακόπουλος, Σταμούλης. Αγωνίστηκαν και οι Ποστεκίδης, Κουλουκλίδης, Κωνσταντινίδης, Λιόλιος και Πάτσιος.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (23-2)

Πιερία – Γρεβενά

Κοζάνη – Ημαθία

Κιλκίς – Καστοριά

Πέλλα – Φλώρινα

sentranews.gr

Back to top button