ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Βόλεϊ: Ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος στην κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς (φωτογραφίες)

Με συγκινητικά λόγια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Καλλίνικος αγκάλιασε τους παρευρισκόμενους στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς την περασμένη Κυριακή. Μεγάλη τιμή και χαρά για την ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, το Δ.Σ., τους προπονητές και τις αθλήτριες, τελέσθηκε με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αγιασμός για τη νέα χρονιά και η κοπή της Βασιλόπιτας.
Το φλουρί έτυχε ο προπονητής Βαγγέλης Φωτόπουλος. Μπάλες του βόλεϊ ήταν το δώρο για τις πέντε τυχερές αθλήτριες μία από κάθε τμήμα. Πίστη, Ηρεμία, Αγάπη… Αγάπη προς το άθλημα και τους συναθλητές ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος και χάρισε από ένα βιβλίο στις αθλήτριες που έτυχαν το φλουρί.
Πίστη, Δύναμη, Ήθος οι ευχές στους προπονητές, Βαγγέλη Φωτόπουλο, Παναγιώτα Φίλιου και Δήμητρα Σταμούλη.
Ευχές από τον πρόεδρο του Νομικού προσώπου κ. Νίκο Αλεξανδρίδη, ευχές από την αντιπεριφερειάρχη κ. Δέσποινα Κοζατσάνη για μια όμορφη αγωνιστική χρονιά, παρουσίες που τίμησαν για ακόμα μία φορά την ΑΠ Καστοριάς.
Ευχαριστούμε θερμά και πολλάκις επιπλέον τους γονείς, τον πρώην πρόεδρο της Ακαδημίας Αργύρη Ήργη, τους πολύτιμους χορηγούς: ΤΖΗΛΛΑΣ, ΓΚΙΖΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΓΡΑΜΜΗ, ARTION, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ-ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ.
Χαρούμενη, γεμάτη εμπειρίες, αθλητική, αγωνιστική, προπονητική χρονιά.
Με εκτίμηση
η πρόεδρος ΕΛΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης
και το Δ.Σ ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ, ΦΑΙΗ ΖΙΩΓΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΝΤΟΤΑ ΒΛΑΧΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΙΑΔΗΣ, ΣΙΜΟΣ ΜΑΤΚΑΡΗΣ 

 

 

 

Back to top button