ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Β’ ΕΠΣ: Με νίκες προχώρησαν τα φαβορί – 7άρα η Νέα Καστοριά (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της 14η αγωνιστικής, τα οποία  κύλησαν φυσιολογικά, ενώ τα φαβορί προχώρησαν με νίκες και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται για τις επόμενες αγωνιστικές.

Το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της διεύρυνε ο ΑΓΣΝ Καστοριάς μετά τη νέα άνετη επικράτηση επί του ΠΑΣ Λεύκης με σκορ 7-0, παραμένοντας στην κορυφή και στο +2 από τους υπόλοιπους διώκτες της.

Χωρίς να ενθουσιάσει ιδιαίτερα με την εμφάνισή του και ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη το Νεστόριο επιβλήθηκε με σκορ 5-0 του Μακροχωρίου, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, καθώς συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς ήττα και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών των Ροσσονέρι, έμεινε μόνο του στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Φρένο στην ανοδική πορεία των Ροσσονέρι έβαλε η Φλατσάτα Οινόης μετά το ισόπαλο 0-0 στην μεταξύ τους αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται άτυχοι αφού αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Την 2η νίκη μακριά από την έδρα τους πέτυχαν τα Λακκώματα, επικρατώντας άνετα στο γήπεδο της Μεσοποταμίας των τοπικών Ελπίδων με το επιβλητικό σκορ 1-6.

Τη χαρά της νίκης μετά από έξι αγωνιστικής γεύθηκε ο Κρόνος/Γραμμοχώρια, που επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, παίρνοντας ταυτόχρονα και την ρεβάνς του α΄ γύρου (3-0).

Τέλος ρεπό είχε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου.

Back to top button