ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στα χιόνια έκοψε τη βασιλόπιτα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού (φωτο)

Το Σάββατο 19/02/2022 στο ηλιόλουστο Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου, σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα Όμιλος Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού έκοψε  τη βασιλόπιτά του. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι, ανταλλάξαμε τις ευχές μας για καλή και χαρούμενη χρονιά με υγεία, καλοτυχία, ασφάλεια, επιτυχίες, μπόλικο χιόνι και καλές καταβάσεις για όλους!
Από το Δ.Σ. παριστάμενοι ήταν η Πρόεδρος του Ομίλου μας κ. Αφροδίτη Μπελονάκη, η Γραμματέας κ. Ντότα Τσαγγοπούλου, ο Ταμίας κ. Γιάννης Καραγεωργίου και ο Έφορος Χιονοδρομίας και υπεύθυνος όλων των τμημάτων χιονοδρομίας κ. Ευθύμης Ευθυμίου.
Χαρά μας που παρευρέθηκε ο δραστήριος και ακάματος Πρόεδρος του ΣΧΟ Καστοριάς και Πρόεδρος της ΕΟΧΑ(Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων) ο κ. Γιώργος Νικητίδης! Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και όλα τα στελέχη του ΣΧΟΚ για την άψογη συνεργασία, εξυπηρέτηση και φιλοξενία!
Οι αθλητές μας που έτυχαν το φλουρί είναι : η Ανδρομάχη, ο Δημήτρης και η Ευφημία, οι οποίοι και έλαβαν την προσφορά του Ομίλου μας (τρεις δωροεπιταγές – από μια για το φλουρί του κάθε τμήματος) αξίας 20€ η καθεμία, σε αθλητικά καταστήματα του τόπου μας.
Ο τυχερός των ενηλίκων είναι ο Παναγιώτης Μιχαήλ και έλαβε δωροεπιταγή του Καταστήματος SkiBill.gr αξίας 40€, ευγενική χορηγία προς τον Όμιλο μας.
Σε όλους τους αθλητές του Ομίλου δόθηκε από ένα αναμνηστικό δωράκι με το λογότυπο του Ομίλου.
Ευχόμαστε σε όλους καλή και τυχερή χρονιά, γεμάτη με υγεία, πρόοδο, καλές και ασφαλείς καταβάσεις και επιτυχίες!

Back to top button