ΑθλητικάΚαστοριάΝεστόριο

Στο Β’ ημίχρονο ανέβασε …γκάζια ο Νέστωρ Νεστορίου νικώντας 5-0 το Νέο Μακροχώρι


Αντίθετα από ότι έχει συνηθίσει ο Νέστωρ άργησε να πάρει μπρος στο γήπεδο Καλοχωρίου,  σε ένα απογοητευτικό και φτωχό πρώτο ημίχρονο με το σκορ να είναι 0-0 και τον Νέστωρ να απειλεί το Μακροχώρι μόνο με κάποιασουτ του Δ. Δρανιτσάρη.

Εντελώς διαφορετική εικόνα μετά την ανάπαυλα με τους ποδοσφαιριστές μας να μπαίνουν αποφασιστικά και πιο αποτελεσματικά στις φάσεις και να κυκλοφορούνε την μπάλα καλύτερα.

Στο 52′ ο Π.Δρανιτσάρης κατέβασε την μπάλα με ψυχραιμία και βρήκε τον Δ.Δρανιτσάρη μέσα στην περιοχή ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση από κοντά για το 1-0.

Στο 68′ ο Καραδέλιος μπλόκαρε την μπάλα από εκτέλεση κόρνερ και έψαξε γρήγορα με βολέ τον Δ.Δρανιτσάρη ο οποίος ξέφυγε εύκολα από την αντίπαλη άμυνα και πλάσαρε τον τερματοφύλακα για το 2-0.

3-0 στο 77′ Με τον Παπαδημητρίου να εκμεταλλεύεται την αναταραχή στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 88′ ο Π.Δρανιτσάρης είδε τον Παπαδημητρίου ελεύθερο στο σημείο του πέναλτι και εκείνος έκανε πολύ εύκολα το 4-0

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 94′. Ο Παπαδημητρίου έσπασε την μπάλα αριστερά στον Γαβριά ο οποίος με υπερβάλλων ζήλο και μαχητικότητα κέρδισε της κόντρες και έφτασε απέναντι στον τερματοφύλακα εκτελώντας σωστά για το τελικό 5-0.

Επόμενη αγωνιστική Κρόνος – Νέστωρ Νεστορίου.

Αθλητικός Σύλλογος Νέστωρ Νεστορίου

Back to top button