ΓούναΚαστοριά

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας: Αλληλεγγύη στα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών

Το Σωματείο εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξη στα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών και καλεί όλα τα Σωματεία και τους πολίτες της Καστοριάς, να δηλώσουμε έμπρακτα την στήριξη μας με την συμμετοχή μας στην συγκέντρωση των υγειονομικών που θα γίνει στις 9 ώρα π.μ. έξω από το Νοσοκομείο Καστοριάς.

Ένας ακόμη σταθμός στον αδιάκοπο αγώνα που δίνουν οι υγειονομικοί μας 2 χρόνια τώρα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι γιατροί του δημόσιου συστήματος υγείας, στα νοσοκομεία, στα Κ.Υ.

Καθημερινά στο πλευρό των ασθενών  για την προστασία της υγείας και της ζωής τους. Δύο χρόνια τώρα δουλεύουν χωρίς να υπολογίζουν κούραση, φτάνοντας στα όριά τους, εξουθενωμένοι σωματικά, πνευματικά και ψυχικά, απανωτές βάρδιες, εξοντωτικές εφημερίες, χωρίς ξεκούραση, χωρίς ρεπό, χωρίς άδεια, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί τις εγκληματικές ευθύνες της για τη διαχείριση της πανδημίας.

 Αξιοποίησε  την πανδημία σαν ευκαιρία για να ξεμπερδεύει με ότι έχει απομείνει από την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Να μπουκώσει με ζεστό χρήμα τους εμπόρους της υγείας και να τρέξουν τα εγκληματικά της σχέδια για το «νέο ΕΣΥ». Θέλοντας να κάνει ένα Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο στη Δυτική Μακεδονία με ΣΔΙΤ και με ταυτόχρονη υποβάθμιση των ήδη υπαρχόντων νοσοκομείων σε Κέντρα Ημερήσιας Νοσηλείας με συγχωνεύσεις κλινικών και τμημάτων όπως θα συμβεί και με το Νοσοκομείο της Καστοριάς.

ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ   ΜΑΣ

 ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ – ΚΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ

 Πρόεδρος Ζέγα Γεωργία

 Αντιπρόεδρος Τσουμάνας Σιμεών

                                                                                                                      22/2/2022

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ  ΓΟΥΝΑΣ – ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ –

ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ    ΝΟΜΟΥ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο Καστοριάς

 

 

Back to top button