ΑθλητικάΚαστοριά

Κ-17 ΕΠΣ Καστοριάς: Με υπογραφή Κοσμά Κυριακού 0-2 στο Κιλκίς (αποτελέσματα – βαθμολογία)

 

Την υπογραφή του ταλαντούχου επιθετικού του ΑΟ Κάστωρ Κοσμά Κυριακού, φέρει η νέα, δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Μικτής Κ-17 στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς.

Το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα 0-2, αποτέλεσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, συνδυαζόμενη και από εξαιρετική εμφάνιση και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου, μπήκε αποφασιστικά για την διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, κάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο την επόμενη αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΕΠΣ Πιερίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, από την αρχή της αναμέτρησης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δείχνοντας πάθος και αποφασιστικότητα για το τρίποντο.

Ο δεινός σκόρερ της Κ-17 Κοσμάς Κυριακού για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σκόραρε δις (7’ 0-1 και 35’ 0-2) οδηγώντας την ομάδα του σε μία σπουδαία νίκη, πρώτη εκτός έδρας.

Η σύνθεση της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ-17 ”IRIS CATERING”: Αποστολίδης, Ρατς, Ζήκος, Χαραλαμπίδης, Τσακλίδης, Γιαννικώτσιος, Μπλιούκας, Πασιόλης, Ταχτατζής, Κυριακού, Ξανθόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι : Μπόδας, Σπυρόπουλος, Αμανατίδης, Παπαθωμάς και Κυριάκος.

4η Αγωνιστική

Πιερία – Γρεβενά 5-0

Κοζάνη – Ημαθία 2-0

Κιλκίς – Καστοριά 4-0

Πέλλα – Φλώρινα 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ-17

1. ΗΜΑΘΙΑ 12

2. ΚΟΖΑΝΗ 9

3.ΠΙΕΡΙΑ 6

4.ΚΑΣΤΟΡΙΑ 6

5.ΦΛΩΡΙΝΑ * 6

6.ΚΙΛΚΙΣ * 3

7.ΠΕΛΛΑ 1

8.ΓΡΕΒΕΝΑ 1

*Από ένα ματς λιγότερο έχουν Κιλκίς και Φλώρινα

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (9 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Γρεβενά – Ημαθία

Καστοριά – Πιερία

Φλώρινα – Κοζάνη

Πέλλα – Κιλκίς

sentranews.gr

Back to top button