Ελλάδα

Νένα Μεντή: “Έπαιζα χαρτιά 24ωρα ολόκληρα, έβγαλα πολλά χρήματα”

Η ηθοποιός Νένα Μεντή μίλησε για την αγάπη της για τη χαρτοπαιξία, αποκαλύπτοντας πως ήταν “πρωταθλήτρια” στην πόκα

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22/02) η Νένα Μεντή, η οποία μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν “πρωταθλήτρια” στα χαρτιά, τονίζοντας πως έβγαλε πολλά χρήματα από την πόκα, παίζοντας ολόκληρα 24ωρα.

“Βαριόμουν στο Πόρτο Χέλι, ήθελα να έρθω στην Αθήνα να παίζω πόκα. Very serious! Στα σπίτια, 24ωρα ολόκληρα. Η Βλαχοπούλου ήταν τσικό, μιλάμε για πρωταθλήτρια. Εκείνη έπαιζε Κουμ Καν. Μπόμπα χαρακίρι, πόκες με καπέλο. Κέρδισα πολλά χρήματα. Ζούσα από την πόκα”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

“Ο πρώτος μου άντρας έπαιζε χαρτί. Είχε έναν κύκλο ανδρών και με είχε και τους έψηνα καφέδες. Εγώ τα έπαιρνα αυτά τα γράμματα γιατί η γιαγιά μου με είχε μάθει επτά χρονών ξερή και παίζαμε μαζί. Δεν έπαιζα απλώς, είχα ταλέντο. Η πόκα δεν είναι δύσκολο να τη μάθεις, αλλά να την παίξεις. Δεν μπλοφάρω, βρίσκω όμως του άλλου. Το σταμάτησα γιατί διαλύθηκε ο χαρτοπαικτικός ‘θίασος'”, συνέχισε η Νένα Μεντή.

news247.gr

 

 

 

Back to top button