ΑθλητικάΚαστοριά

Σήμερα στο Κιλκίς αγωνίζονται οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς (ρεπορτάζ – δηλώσεις – αποστολές)

Σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου έχει οριστεί από την ΕΠΟ η 4η αγωνιστική για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, μεταξύ των μικτών ομάδων Iris catering της ΕΠΣ Καστοριάς με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Κιλκίς , στο ΔΑΚ Κιλκίς με ώρα έναρξης, 12:30 για Κ-15 και 14:30 για την Κ-17.

Μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας, περνάει το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στο σύνολό του.

Οι Μικτές ομάδες Κ15 και Κ17 αντίστοιχα όλων των ΕΠΣ μελών της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τα πρωταθλήματά τους, είναι η πηγή από την οποία παράγονται επί σειρά ετών και θα συνεχίσουν να παράγονται, οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται σε Ενωσιακό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, έχουν αποδώσει τα μέγιστα και έχουν τροφοδοτήσει όλες τις εθνικές ομάδες. Η συλλογική προσπάθεια που γίνεται, τόσο σε Ενωσιακό, όσο και σε Περιφερειακό επίπεδο, είναι άριστη και πρωτίστως είναι αυτή η οποία μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο όλων για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής μικτών και υποδομών της ΕΠΣ Καστοριάς Γιάννης Μπαξεβανίδης, που έχει την ευθύνη λειτουργίας αυτών σε ερώτηση μας, για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, δηλώνει δικαιωμένος καθώς όλες οι προτάσεις του προς την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ, για την ανάπτυξη και αναβάθμιση των μικτών ομάδων έχουν υλοποιηθεί.

Αυτό που πρέπει και χρειάζεται πλέον είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας να αντιληφθούν ότι πρέπει να δουλεύουν ατελείωτες ώρες εντός και εκτός γηπέδου, για να αναδείξουν το ταλέντο τους και μέσα από τα παιχνίδια να εξελιχθούν. Τα αποτελέσματα θα ακολουθήσουν, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτοσκοπός μας η νίκη αλλά η σωστή διαχείριση, η πρόοδος, η εξέλιξη των παιδιών και η ορθή προσέγγιση του κάθε παιχνιδιού.

Σε ερώτηση τις sentranews.gr για τους στόχους των μικτών ομάδων ο κ. Μπαξεβανίδης μας απάντησε:

“Οι Στόχοι των Μικτών Ομάδων Iris catering της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι:

Η Δημιουργία ενός οργανωμένου τρόπου λειτουργίας των μικτών ομάδων, με ξεκάθαρους στόχους, ρόλους και δομές.

Η Εμπέδωση μέσα από συζητήσεις με τα παιδιά περί του “ευ αγωνίζεσθε – fair play” καθώς επίσης και η στάση ζωής των ποδοσφαιριστών. Με συχνές παρακολουθήσεις, πριν τα παιχνίδια μέσα από Video ανάλυση των αγώνων, ενδιαφέρον για το σχολείο- μαθήματα στα οποία πρέπει να δίνουν προτεραιότητα είναι κάποια κριτήρια για την συμμετοχή, την προοπτική και την πρόοδο των μικρών ποδοσφαιριστών.

Η ανάδειξη του ποδοσφαιρικού ταλέντου μέσω των μικτών, η προώθηση και η εξέλιξη αυτών είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους.

Επιπρόσθετα στόχος μας είναι να αξιολογούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στον νομό, σε συνεργασία φυσικά, των προπονητών των ακαδημιών με τους ενωσιακούς προπονητές μας Βελλίδη Μάκη και Ευαγγελίδη Σταύρο για την στελέχωση στα αντίστοιχα τμήματα φέτος Κ-17 2005 – 2006 κ, καθώς και για την Κ-15 2007 – 2008.

Έχουν δημιουργηθεί καρτέλες αξιολόγησης ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά με δικαιοσύνη, αξιοκρατικά κριτήρια και από το σύνολο των ομάδων της Ένωσης.

Μεγάλος στόχος μας, στον οποίο είμαστε κοντά, είναι η δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο καθώς οι μικτές μας αποτελούν την “ΒΙΤΡΊΝΑ” των αναπτυξιακών τμημάτων, ώστε να διακριθούν, να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, εφαρμόζοντας πάντα τις αρχές μας για δίκαιο παιχνίδι με απώτερο σκοπό στο τέλος του κάθε αγώνα να ευχαριστηθούν και να απολαύσουν το κάθε παιχνίδι όλοι οι συμμετέχοντες.

Βάση της προκήρυξης της ΕΠΟ τα Πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ-15 και Κ-17 για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 θα διεξαχθούν σε 8 ομίλους και συγκροτήθηκαν με γεωγραφικά κριτήρια.

Η Ενωσή μας συμμετέχει στον 2ο όμιλο μαζί με τις ΕΠΣ Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, Κοζάνης, Φλώρινας, και Γρεβενών, προκρίνονται για την δεύτερη φάση οι δύο πρώτοι του ομίλου σε μονούς αγώνες.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας για τους εκτός έδρας αγώνες μας είναι με: ΕΠΣ Κοζάνης, Ημαθίας, Κιλκίς και Πέλλα, ενώ εντός έδρας με: ΕΠΣ Φλώρινας, Γρεβενά, Πιερίας”.

Κ15

ΚΥΡΟΥ (ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ)

ΓΚΟΛΙΑΣ (ΚΑΣΤΩΡ)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ(ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)

ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ( ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ)

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΣΤΩΡ)

ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ( ΚΑΣΤΩΡ)

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ(ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ)

ΦΙΛΙΠΠΟΥ (ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ)

ΛΙΟΛΙΟΣ(ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ)

ΠΑΤΣΙΟΣ(ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ(ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)

ΝΕΣΤΩΡΑΣ(ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ)

ΠΑΤΡΩΝΙΔΗΣ (ΑΜΓΣ ΚΡΟΝΟΣ)

ΤΖΑΝΙΔΗΣ(ΚΑΣΤΩΡ)

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ(ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ.)

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ( ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ)

ΚΟΝΤΣΙΩΤΗΣ( ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ)

ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ (ΚΑΣΤΩΡ)

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ (ΚΑΣΤΩΡ)

ΤΣΑΓΚΑΛΗΣ (ΚΑΣΤΩΡ)

Κ17

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ)

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ (ΝΤΑΗΛΑΚΗ)

ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ (ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ)

ΜΠΟΔΑΣ (ΒΙΤΣΙ)

ΜΠΙΡΤΣΟΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ)

ΓΙΑΝΝΗΚΩΤΣΙΟΣ (ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ)

ΖΗΚΟΣ (ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ)

ΠΑΣΙΩΛΗΣ (ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ)

ΤΑΧΤΑΤΖΗΣ (ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ)

ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΚΑΣΤΩΡ)

ΜΠΛΙΟΥΚΑΣ (ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ)

ΤΖΙΑΡΑΣ (ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ)

ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ (ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ)

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (ΚΑΣΤΩΡ)

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ)

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ)

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ)

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Η. (ΑΜΓΣ ΚΡΟΝΟΣ)

sentranews.gr

Back to top button