ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πλούσια η αθλητική δραστηριότητα στην Καστοριά το Σαββατοκύριακο σε όλα τα σπορ

Γεμάτο αγώνες το Σαββατοκύριακο, και τη Δευτέρα

Για τους αγώνες ποδοσφαίρου ΕΠΣ Καστοριάς Α’ και Β’ Κατηγορία – Κ-12 και Κ-14 δείτε ΕΔΩ

Χάντμπολ

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΟΑ Καστοριάς επιστρέφουν στην αγωνιστική δραστηριότητα αυτή την Κυριακή 27/2 στο Κλειστό, με αγώνα Νεανίδων με τον Εθνικό Κοζάνης στις 14:00 και αγώνα Β Ανδρών με το Πανόραμα στις 18:00.

Βόλεϊ

Δυο αγώνες για την Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς το σαββατοκύριακο οι οποίοι θα διεξαχθούν εντός έδρας στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου πρωτάθλημα κοριτσιών Κ16 Α γύρος 2η αγωνιστική στις 17:00 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ vs ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Αύριο Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 5η αγωνιστική Β γύρου, Β Εθνικής Γυναικών στις 16:00
ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ vs ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Μπάσκετ

Σήμερα Σάββατο το μεσημέρι στις 14:30, οι κορασίδες του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας αγωνίζονται στο ΔΑΚ Αιανής φιλοξενούμενες από τον Πρόοδο Αιανής.

——————————————

Τον Άρη Ατραπού για το 11/11 υποδέχεται ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!
Τον Άρη Ατραπού Φλώρινας υποδέχεται σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, με μόνο στόχο την 11η διαδοχική νίκη και την διεύρυνση του αήττητου. Η ομάδα μας προετοιμάστηκε όλο αυτό το διάστημα με μόνο στόχο να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Απέναντι μας σήμερα μια αξιόλογη ομάδα που κάνει την δική της προσπάθεια στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 6η θέση.
Πλέον, με την άρση του μέτρου της 10% πληρότητας στις εξέδρες και την επαναφορά του στο 50%, έχουμε την δυνατότητα να υποδεχθούμε ακόμα περισσότερους φίλους μας.
Θυμίζουμε πως για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, ή τεστ για τους ανήλικους φίλους μας, μαζί με το απαραίτητο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, φοιτητικό πάσο κτλπ.)
Όλοι οι δρόμοι λοιπόν (και) σήμερα στις 19:30 οδηγούν στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας για να υποστηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια του κόουτς Τζιλίνη και των παικτών της ομάδας μας, σε ένα ακόμα απόγευμα – γιορτή στο “σπίτι” μας.
#Το_ταξίδι_συνεχίζεται
Αντίπαλος: Άρης Ατραπού
Ώρα: 19:30
Τοποθεσία: ΔΑΚ Μεσοποταμίας
Διαιτητές: κ. Λύγουρας και Μαρινέλης
Γραμματεία: Φυτάκη και Γκιάτα

————————————–

Στο ΔΑΚ Βέροιας (ΔΗΜ. ΒΙΚΕΛΑΣ) θα φιλοξενηθεί ο Α.Σ. Καστοριάς-άροσις από τον ΑΟΚ Βέροιας, αύριο Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 17:00, για τη διεξαγωγή του αγώνα της 13ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ανδρών της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ενώ η Παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς  θα αναμετρηθεί με αυτή του Α.Κ. Φλώρινας στον τελευταίο αγώνα του 2ου γύρου του φετινού Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Η ομάδα του ΓΠΟΚ Καστοριάς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον τελευταίο στην βαθμολογία Αγρ. Αστέρα Ευόσμου και χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο Δημ. Κοντικάκης

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button