Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος υπεύθυνος του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως Καστοριάς (φωτογραφίες)

Επιστρέφω εκεί που ξεκίνησα: Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, με πολύ χαρά και τεράστια συγκίνηση, σας αναγγέλω πως, μετά την προτροπή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ Καλλινίκου, έχω αναλάβει υπεύθυνα καθήκοντα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας «’Αγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος» εκεί όπου ουσιαστικά ξεκίνησα ως μαθητής λυκείου και ως φοιτητής!
Ένα ραδιόφωνο που αγάπησα με όλο μου το είναι, από την ιδρύσεως του, από τον Μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας κυρό Γρηγόριο τον Γ΄ και στο οποίο επιστρέφω με απύθεμνη χαρά, χάρη στην προτροπή του Ποιμενάρχη μας, αλλά και του Πνευματικού μου Πατέρα Πανοσολ. Αρχιμ. π. Γεωργιου, τους οποίους υπέρευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για την αγάπη τους και την υποστήριξη τους!
Δεν ζητώ την αγάπη σας, γιατί ξέρω πως ήδη την έχω και σας ευχαριστώ! Ζητώ όμως την εγκάρδια προσευχή σας, για να ανταπεξέλθω στα νέα μου δύσκολα καθήκοντα!
Θα προσπαθήσουμε όλοι οι συνεργάτες να σας προσφέρομε χαρά και ελπίδα με τα προγράμματα αυτού του ξεχωριστού σταθμού, μέσα από τα νάματα της πίστης, όπως αυτά απορρέουν από Χριστό και Ελλάδα! Να είσαι ΟΛΟΙ καλά και σας ευχριστώ για όλα!
Ραντεβού πλέον στους 97.9 στα FM και στο web!
Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Φωτογραφίες από την πρώτη δοκιμαστική ἐκπομπή στον ραδιοσταθμό του Μητροπολίτου κ. Καλλινίκου στον Ραδιοφωνικό Σταθμό τῆς Μητροπόλεως την Τρίτη 22/2/22.

 

 

Back to top button