ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Βασιλόπιτα, γεύμα και κλάμπινγκ για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!

Σε πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα έκοψε την πίτα του ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας το Σαββατοκύριακο. Η αρχή έγινε το Σάββατο το βράδυ, μετά την νικηφόρα αναμέτρηση των Ανδρών, η διοίκηση παρέθεσε γεύμα μαζί με την κοπή της πίτας στους αθλητές της ομάδας, παρουσία του Δ.Σ. στο ψητοπωλείο Χειροποίητον στην Μεσοποταμία Καστοριάς.
Ευχαριστούμε τους Τρασιά Β. και Τρασιά Γ. για το τραπέζι. Ο τυχερός της βραδιάς ο Χρήστος Μάνος, ο οποίος πήρε και το δώρο του.
Στην συνέχεια οι αθλητές και οι προπονητές μαζί με το Δ.Σ. της ομάδας απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στο Cactus Club της Μεσοποταμίας.
Ευχαριστούμε θερμά τους Θεόφιλο Αμανατίδη και Κωνσταντίνο Παντελή, ιδιοκτήτες του κέντρου διασκέδασης, αλλά και τον αγαπητό μας φίλαθλο Μιχάλη Κριτσιλίδη.
Την Κυριακή, στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας οι Ακαδημίες της ομάδας μας έκοψαν την δική τους πίτα, παρουσία των προπονητών και του Δ.Σ. του συλλόγου.
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν σε αυτές τις 2 εκδηλώσεις και εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις 2 εκδηλώσεις:

Back to top button