Καστοριά

Καστοριά: Τροχαίο με θύμα ζαρκάδι (βίντεο)

Το συγκεκριμένο σημείο είναι συχνό πέρασμα πολλών και διαφόρων ζώων – Τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχασαν τη ζωή τους 6-7 ζαρκάδια

Όταν πέσει το σκοτάδι αρχίζει άλλος χρόνος για εμάς και μαζευόμαστε σε ασφαλή μέρη για να περάσουμε την νύχτα μας. Για κάποιους άλλους τότε ξεκινά η μέρα τους και αρχίζουν δειλά – δειλά να δραστηριοποιούνται προς εύρεση της τροφής τους με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτα σε δεκάδες κινδύνους…ένας από τους μεγαλύτερους είναι το οδικό δίκτυο.
Δυστυχώς σήμερα προσθέθηκε άλλο ένα ατύχημα με ένα πανέμορφο ζαρκάδι στον επαρχιακό δρόμο Κορομηλιά – Κορέστεια . Το συγκεκριμένο σημείο είναι συχνό πέρασμα πολλών και διαφόρων ζώων , τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχασαν την ζωή τους 6-7 ζαρκάδια.
Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΎΡΟΥ ακούραστα βρέθηκε στην περιοχή για άλλη μία φορά να διαχειριστεί ένα ακόμη αρκετά δύσκολο περιστατικό ώστε να διασώσει το άτυχο ζώο.
Για πολλοστή φορά τονίζουμε για την ασφάλεια των οδηγών και των ζώων οι επαρχιακοί δρόμοι δεν είναι ασφαλής και πρέπει να έχουμε χαμηλές ταχύτητες.
ΤΟ ΠΌΔΙ ΣΤΟ ΦΡΈΝΟ!
Σήμανση δεν ξέρουν διαβάζουν τα ζώα.
Στο περιστατικό βρέθηκαν η Αστυνομία το Δασαρχείο και η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης τού Αρκτούρου.
Νίκος Παναγιωτόπουλος

Back to top button