ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Final 4 Εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ: ΑΣ Καστοριάς – Ηρακλής Κοζάνης 52-65 (pics+vids)

Ένας πολύ ωραίος αγώνας μεταξύ Καστοριάς και Ηρακλή Κοζάνης έγινε για το δεύτερο εισιτήριο στον μεγάλο τελικό με τον μεγάλο νικητή να είναι ο Ηρακλής Κοζάνης.

Γρήγορο και όμορφο παιχνίδι από δυο πολύ καλές ομάδες και ισορροπημένο στο πρώτο δεκάλεπτο με την Καστόρια να προηγείται με 15-14. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ηρακλής έκανε τρομερή εμφάνιση με τον Κηπουρίδη να είναι η αιχμή επιθετικά και προηγήθηκε με 15 πόντους διαφορά εκμεταλλευόμενος και την αστοχία της Καστοριάς ειδικά από την γραμμή του τρίποντου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καστόρια το πάλεψε αλλά ο Ηρακλής είχε την διαφορά, κράτησε το παιχνίδι στα μετρά του και πηρέ την μεγάλη πρόκριση για τον τελικό της Δευτέρας.

Ξεχώρισε ο Κηπουρίδης με τρομερή εμφάνιση και οι Μητσιάνης, Αγγελίδης από τον Ηρακλή Κοζάνης ενώ ο Παπαδημητρίου για ακόμα ένα παιχνίδι για την Καστοριά.

Να σημειώσουμε την πολύ καλή η παρουσία των διαιτητών και στους δυο αγώνες.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Καραταγλίδης): Φιλιππίδης, Φάσσας 3(1),  Πιπερόπουλος 6, Κέδρος 8, Ντόντης 2, Κορεντσίδης 1, Παπαδημητρίου 16(3), Μονοβασίλης Ν. 4, Μονοβασίλης Α, Καλαιτζίδης 8, Κωνσταντίνου 2, Κωσταράς 2.

 ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Ασβεστάς): Αργυρόπουλος 1, Χελάς, Μητσιάνης 11(3), Κηπουρίδης 25(4), Κουτσιούκης, Τοπάλης, Βαργιάμης 5, Αγγελίδης 10, Φραντζής 6, Γκουλιαβέρας, Στιάπης 7(1), Μανιάκας.

 Δεκάλεπτα: 15-14, 9-25 (ημ. 24-39), 14-19, 14-7 (τελ. 52-65)

Διαιτητές: Τσιαπλής / Σταμπουλής

Η ομάδα της Καστοριάς μετά την σημερινή της ήττα θα αντιμετωπίσει την Καθαρά Δευτέρα στον μικρό τελικό τον Αρίων Πτολεμαΐδας
Στον α’ ημιτελικό κέρδισαν οι Διόσκουροι Κοζ. τον Αρίων Πτολ. και προκρίθηκαν στον τελικό της Καθαράς Δευτέρας.

Φωτογραφίες και βίντεο στο maksports.gr

 

 

Back to top button