ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εκλογές στον Σύλλογο Απανταχού Κλεισουριέων

Μετά την αναστολή λειτουργίας από τον Μάρτιο του 2020 όλων των συλλόγων που επιβλήθηκε από την πολιτεία , παραμείναμε κλειστοί και δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες στην ώρα τους.
Κατόπιν άρσης της αναστολής αυτής από την κυβέρνηση,το ΔΣ του Συλλόγου των Απανταχού Κλεισουριέων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να καλέσει όλα τα μέλη (τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς του covid-19) στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ στις 13 Μαρτίου 2022 όπου θα πραγματοποιηθει ο απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ και η διεξαγωγή εκλογών, για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου.
Το ΔΣ του Συλλόγου των Απανταχού Κλεισουριέων επιθυμεί να εκδηλώσουν ενδιαφέρον πολλοι υποψηφιοι έτσι ώστε να πλαισιωθεί το Νέο Δ.Σ με νέα μέλη.Η συμμετοχή των μελών και υποψηφίων με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, είναι προϋπόθεση για να διατηρηθεί .ο Σύλλογος και να διευρύνει τις δραστηριότητες του, ώστε να συνεχίσει το έργο του.
Παρακαλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή ως υποψήφιοι για το νέο ΔΣ του Συλλόγου στις επικείμενες εκλογές Μπορείτε να μας στείλετε προσωπικό. μήνυμα εδώ η Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Κα Κατερίνα Μαστορέκα στο τηλ.6934927549 ή με την κα Ρεβέκκα Γιακα στο τηλ.6946149199 η με οποιοδήποτε άλλο μέλος του ΔΣ.Σας ευχαριστούμε πολύ.

Back to top button