ΑθλητικάΚαστοριά

Η Κατερίνα Σπύρου για τη διαγραφή του σχολίου του Γιώργου Νικητίδη

Πρόσφατα δέχτηκα κριτική από τον πρόεδρο του χιονοδρομικού Βιτσίου κ. Νικητίδη Γεώργιο, επειδή ανέβασα στο προσωπικό μου προφίλ μια φωτογραφία με φίλες σε άλλο χιονοδρομικό κέντρο. Θεωρήθηκε από πλευράς του ως διαφήμιση! Επίσης, κατηγορήθηκα πως αν και επισκέπτομαι το χιονοδρομικό της πόλης μας δεν το διαφημίζω ανάλογα. Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως αναφέρω πως ήταν απλά μια φωτογραφία στο facebook και τίποτα περισσότερο. Απεναντίας η παρακάτω δημοσίευση έγινε προφανώς για προβολή και θα το επαναλάβω ξανά με μεγάλη μου χαρά! Εύχομαι στον Σύλλογο του χιονοδρομικού τα καλύτερα, η εκτίμηση μου είναι βαθύτατη και φυσικά από πλευράς μου δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση. Ήταν μια άτυχη στιγμή!

Ακολουθεί η απάντηση της Κατερίνας Σπύρου στο facebook, στην ανάρτηση του Γιώργου Νικητίδη και οι ανταπαντήσεις:
Κατερίνα Σπύρου:
Κύριε Νικητίδη καλησπέρα σας! Σας ενημερώνω πως όπως φέτος έτσι και κάθε χρόνο επισκέφτηκα το χιονοδρομικό του Δήμου μας για να διασκεδάσω με φίλους μου και την οικογένεια μου. Δεν είδα όμως από την πλευρά σας να το σχολιάζετε.
Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι πού αποσκοπεί αυτή η δημόσια επίθεση στο πρόσωπο μου.
Πάντως όποτε θέλετε ως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του Δήμου είμαι στην διάθεση σας να σας βοηθήσω σε ότι χρειάζεστε για τον Σύλλογο και το χιονοδρομικό!
Όσον αφορά στο σχόλιο σας το οποίο διέγραψα, το θεώρησα μια κακή στιγμή και το προσπέρασα.
Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Σαρακοστή!
——————————————————-
Γιώργος Νικητίδης:
1. Το χιονοδρομικό κέντρο, είναι κομμάτι της Καστοριας, αλλά δεν είναι “του Δήμου μας” δεδομένου ότι ο Δημος Καστοριάς, έχει διαχρονικά φροντίσει να το αγνοεί.
2. Το σχόλιο μου δεν αφορούσε στη “επίσκεψη” σας στο γειτονικό κέντρο, αλλά στην προβολή που φροντίσατε να του παρέχετε.
3. Σε απόλυτη αντιστοιχία, δεν είδαμε μετά την μια και μοναδική σας επίσκεψη στο Βίτσι να επιδιώξετε ανάλογη προβολή (αν και αυτό ίσως να ήταν και για εσάς προσωπικά, θετικό)
4. Το να επισημαίνονται λανθασμένες πολιτικές συμπεριφορές δεν αποτελεί δημόσια επίθεση για τον πολιτικό.
5. Το σχόλιο μου ήταν απόλυτα συνειδητό και ως τέτοιο δεν μπορεί να ήταν “κακή στιγμή”.
6. Σας θυμίζω ότι πριν τις δημοτικές εκλογές, είχαμε συζητήσει τα άπειρα θέματα και προβλήματα του ΧΚ, δεν άκουσα όμως εδώ και δύο χρόνια ούτε μια σχετική ερώτηση σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Κατά τα λοιπά, ισχύει η δημόσια πρόσκλησή μου.
Καλή Σαρακοστή σε σας και την οικογένειά σας.
——————————————————-
Κατερίνα Σπύρου: Το χιονοδρομικό βρίσκεται στον Δήμο μας αλλά όχι στην διαχείριση του Δήμου.
Αν ο Δήμος το αγνοεί όπως αναφέρετε σίγουρα θα πρέπει να καλέσετε την αρμόδια Δημοτική Αρχή σε διαβούλευση και όχι την αντιπολίτευση! Τουλάχιστον η αντιπολίτευση το επισκέπτεται τακτικά και το ενισχύει.
Να σας ενημερώσω επίσης πως καμία προσπάθεια διαφήμισης δεν έγινε από πλευράς μου επειδή ανέβηκε μια προσωπική φωτογραφία μου στο facebook με φίλες μου.
Μια και το αναφέρατε όμως σας ενημερώνω πως προ διετίας αν θυμάμαι καλά ανέβηκε σε σάιτ τοπικά της πόλης φωτογραφία μου με άτομα της διοίκησης του συλλόγου σας στο χιονοδρομικό και αυτό ήταν σίγουρα διαφήμιση!
Νομίζω πως άδικα ερχόμαστε σε αντιπαράθεση διότι διαθέτω και για το χιονοδρομικό αλλά και για τον σύλλογο τις καλύτερες προθέσεις.
Σύντομα θα σας επισκεφτώ ξανά και θα συζητήσουμε από κοντά την οποιαδήποτε παρεξήγηση.
Καλή συνέχεια!

Γιώργος Νικητίδης: Πρόσφατα έκανα ένα σχόλιο σε μια ανάρτηση της επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς κ. Κατερίνας Σπύρου…

Μια υπέροχη μέρα σήμερα στο Χιονοδρομικό Βίτσιου (φωτογραφίες)

Back to top button