ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Κοπή της πίτας και εκλογές στον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών “Κέλετρον” (φωτογραφίες – αποτελέσματα)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6/3/2022, στα γραφεία του Συλλόγου, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, οι δράσεις των μελών του Συλλόγου μας, η κοπή της πίτας, στις 11.30π.μ, και ακολούθως η διενέργεια της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών, με θέματα
Α) Έγκριση του Διοικητικού-Οικονομικού Απολογισμού του Δ.Σ, και της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής έτους 2020,
Β) Έγκριση του Διοικητικού-Οικονομικού Απολογισμού του Δ.Σ έτους 2021, και της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής έτους 2021,
Γ) Έγκριση για την Τροποποίηση άρθρων του ισχύοντος Καταστατικού ,και
Δ) Διενέργεια Εκλογών για την εκλογή νέου Δ.Σ και Ελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία
2022-2025.
Μέσα σε κλίμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, αλλά και όλους τους λαούς του κόσμου, της Ευρώπης και ιδίως της Ελλάδας, που πλήττονται από τις συνέπειες του πολέμου, που διεξάγεται για την εξυπηρέτηση και την προώθηση γεωστρατηγικών και οικονομικών συμφερόντων, μεγάλων διεθνών δρώντων κρατών και αντίστοιχων συμμαχιών, διεξήχθησαν οι προαναφερόμενες δράσεις με επιτυχία.
Με αισιοδοξία και μέσα σε κλίμα ενότητας και αλληλεγγύης, τα μέλη του Συλλόγου μας, προχώρησαν ομόφωνα στην έγκριση των Διοικητικών-Οικονομικών Απολογισμών των ετών 2020 και 2021,και των αντίστοιχων Εκθέσεων της Ελεγκτικής Επιτροπής, στην έγκριση για την τροποποίηση άρθρων του ισχύοντος Καταστατικού του Συλλόγου, και ακολούθως στην εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής ,για την τριετία 2022-2025, που έχει ως ακολούθως
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6/3/2022
Ψήφισαν 83 Μέλη, ΕΓΚΥΡΑ 78,ΑΚΥΡΑ 2, ΛΕΥΚΑ 3
Έλαβαν κατά σειρά ψήφων
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
1.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος 78 ψήφοι
2.ΝΤΙΝΑΣ Ηλίας 66 ψήφοι
3.ΖΟΥΤΣΟΣ Μιχάλης 58 ψήφοι
4.ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Ιωάννης 57 ψήφοι
5.ΤΣΟΥΜΑΝΗ Χρύσα 51 ψήφοι
6.ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ Γεώργιος 47 ψήφοι
7.ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ Σταυρούλα 46 ψήφοι
8.ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ 44 ψήφοι
9.ΤΡΟΜΑΡΑΣ Θωμάς 43 ψήφοι
10.ΠΙΣΜΙΡΗ Μαρία 42 ψήφοι
11.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ελένη 40 ψήφοι
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1.ΚΡΙΚΩΝΗ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Θεώνη 73 ψήφοι
2.ΖΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος 54 ψήφοι
3.ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗ Αφροδίτη 46 ψήφοι
4.ΣΑΜΑΡΑ Διαμάντω 35 ψήφοι
Εκλέγονται για το Δ.Σ οι υπ αριθμ 1-9 κατά σειρά ψήφων, ως τακτικά μέλη. Οι υπ αριθμ 10 και 11, εκλέγονται ως αναπληρωματικά μέλη. Για την ελεγκτική Επιτροπή, εκλέγονται οι υπ αριθμ 1-3 ως τακτικά μέλη, και η υπ αριθμ 4 ως αναπληρωματικό μέλος.
Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Την Γενική συνέλευση των Μελών του Συλλόγου μας, τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής του Νομού μας, Κος ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ Ζήσης.
Τα Μέλη του Συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά το κοσμηματοπωλείο του Κου ΤΣΟΛΑΚΗ και ιδίως την Κα ΣΠΥΡΙΔΟΥ Ρούλα, για την προσφορά ενός υπέροχου κοσμήματος, καθώς και το κοσμηματοπωλείο του Κου ΠΑΡΟΥΣΑΚΗ Παναγιώτη, για την προσφορά ενός υπέροχου δώρου.
Οι τυχεροί της χρονιάς, στους οποίους έτυχαν τα υπέροχα δώρα στην κοπή της πίτας, ήταν τα μέλη του Συλλόγου μας, ο Κος ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Γεώργιος και ο Κος ΖΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος, στους οποίους ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και υγεία, στους ίδιους και στις οικογένειές τους.
Ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ και πλειοψηφήσας υποψήφιος για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Κος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, που προέκυψε από τις εκλογές της 6/3/2022, θα συγκαλέσει σε συνεδρίαση το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Τετάρτη 9/3/2022, για να γίνει η συγκρότηση του σε σώμα και η διανομή των αξιωμάτων καθώς και η ανακοίνωση του στα ΜΜΕ.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ <ΚΕΛΕΤΡΟΝ>.
Καστοριά 7/3/2022 

Back to top button