Καστοριά

Συλλυπητήρια Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος και φίλος Γιώργος Φλωρεντής, πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια και γνώστης της ελληνικής Ομογένειας.
Έξυπνος, σοβαρός, εργατικός, διορατικός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπο.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ολυμπία Τελιγιορίδου

Ο Γιώργος Φλωρεντής γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1963. Αποφοίτησε από το Αβερώφειο Σχολείο της Αλεξάνδρειας. Ήταν πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου της Αλεξάνδρειας.

Υπηρέτησε στα Υπουργεία Προεδρίας της Κυβέρνησης, Εθνικής Οικονομίας, Εξωτερικών, Δημόσιας Τάξης, στην Περιφέρεια Αττικής και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Από το Φεβρουάριο 2015 μέχρι τον Δεκέμβριο 2016 διετέλεσε Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου.

Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο 2017 ήταν Ειδικός Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής.

Από τον Σεπτέμβριο 2017 και έως τις εκλογές του 2019 υπηρέτησε ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Φοιτητών Αλεξάνδρειας, μέλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Αβερωφείου Σχολής Αλεξάνδρειας, ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνο-Αιγυπτιακής Φιλίας.

Υπήρξε επίσης Συντονιστής του Τμήματος Ελληνισμού της Διασποράς – ΣΥΡΙΖΑ, και μέλος της Ομάδας Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Έκφρασης και Ταυτότητας Φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο Σάββα του Ηγιασμένου και το Σταυρό Αγίου Μάρκου Α’ Τάξεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

 

Back to top button