ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Φιλικοί αγώνες των ακαδημιών ΑΣ Καστοριάς και Αστέρες Κωσταραζίου (φωτογραφίες)

Οι προπονητές του ΑΣ Καστοριάς διοργάνωσαν φιλικούς αγώνες με την συμμετοχή παιδιών αντίστοιχων τμημάτων των ακαδημιών Αστέρες με έδρα το Κωσταράζι

Ένα ιδιαίτερο κυριακάτικο πρωινό είχαν την χαρά να απολαύσουν στο ΔΑΚ Καστοριάς, τα αγόρια των τμημάτων της Α’-Β’ & Γ’-Δ’ δημοτικού των ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς.

Οι προπονητές του συλλόγου διοργάνωσαν φιλικούς αγώνες με την συμμετοχή παιδιών αντίστοιχων τμημάτων των ακαδημιών Αστέρες με έδρα το Κωσταράζι.

Έτσι οι μικροί αθλητές είχαν την δυνατότητα να παίξουν σε συνθήκες κανονικών αγώνων, παράλληλα να συνεργαστούν μεταξύ τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους στο παρκέ δίνοντας τους ιδιαίτερη ικανοποίηση. Την δική τους ικανοποίηση ένιωσαν και οι γονείς όλων των παιδιών που τα συνόδεψαν και παραβρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου, χειροκροτώντας την προσπάθειά τους και τους ευχαριστούμε θερμά.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και παράλληλα να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Αστέρων για την υποδειγματική συνεργασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να δώσουμε στους γονείς των παιδιών του Α.Σ. Καστοριάς που συνόδεψαν τα παιδιά αλλά για την διαρκή εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο και τους προπονητές του. Η συνέχεια επιφυλάσσει και άλλα φιλικά παιχνίδια ώστε οι αθλητές όλων των τμημάτων να μπορέσουν να έχουν συμμετοχή σε αυτά.

 

Back to top button