ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Μεγάλη νίκη οι Rossoneri 2-1 τη Νέα Καστοριά (vids)

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Rossoneri σήμερα στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού κόντρα στην Καστοριά 1963 με σκορ 2-1, διατηρώντας τη 3η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς. Σε ένα ματς για γερά νεύρα, με περίσσιο πάθος και από τις δύο ομάδες, οι Ροσονέρι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις εκατέρωθεν και οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 65′ από σέντρα του Ιωάννου, εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια στην άμυνα της Καστοριάς 1963, και με αυτογκόλ πήραν κεφάλι στο σκορ. Μόλις 6 λεπτά αργότερα, ο Ξανθόπουλος Ιω. κέρδισε πέναλτι, και ο Ιωάννου διπλασίασε από τα 11 βήματα τα τέρματα της ομάδας μας. Το μόνο που κατάφερε η Καστοριά 1963, ήταν να μειώσει με τον Θεμελή στο 87′ επίσης από την άσπρη βούλα.
Και οι δύο ομάδες, ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίχτες.
Με το σφύριγμα της λήξης, ένα μικρό πάρτι στήθηκε από τους Ροσονέρι, κάτι που συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήθος κόσμου που ήρθε να στηρίξει την προσπάθεια μας και τον περιμένουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Καστοριάς 1963. Την επόμενη αγωνιστική, οι Ροσονέρι, υποδέχονται τον ΠΑΣ Λεύκης.

Αρχική 11αδα: Μουρατίδης(Τ),- Καραλιόπουλος, Γκάνας, Βασιλειάδης Ν., Κοντσιώτης,- Ιωάννου, Σαββουλίδης, Ξανθόπουλος Ι.- Μπίζιος, Ζυγάς, Ξανθόπουλος Ευ.
Αλλαγές: Καραμάνης, Καρακώτσιος, Χαλκιάς Τσακυρίδης
Σκόρερ: Συτιλίδης(αυτ), Ιωάννου

Back to top button