Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς διοργανώνει το Φεστιβάλ «Μουσική Άνοιξη» (promo video)

Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Δ.Δ.Ε. Καστοριάς και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής  Μακεδονίας διοργανώνει το

1ο Μουσικό Φεστιβάλ: «Μουσική Άνοιξη»

που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό  Κέντρο του Δήμου Άργους Ορεστικού. 

«Μουσική Άνοιξη» μία μουσική, καλλιτεχνική συνάντηση των Μουσικών Σχολείων της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , που αναδεικνύει τη σημασία της μουσικής παιδείας, και  προβάλλει τη δημιουργικότητα των Μουσικών Σχολείων.

Το θέμα του 1ου Φεστιβάλ είναι: «Με στίχους και με νότες, του νου οι ταξιδιώτες». Σας καλούμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας την πρωτοβουλία του σχολείου μας, τη  συνάντηση των Μουσικών Σχολείων της Δυτικής Μακεδονίας, στην πόλη μας.  Επισημαίνεται, με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, ότι η υλοποίηση της εκδήλωσης ιεραρχείται  ως δευτερεύουσας σημασίας, καθώς προτεραιότητα θα δοθεί στην αυστηρή τήρηση των  υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα οποία ισχύουν, για την αντιμετώπιση των επιδημιολογικών  κινδύνων.

Οι θεατές εισέρχονται στην αίθουσα κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης πιστοποιητικού  εμβολιασμού ή νόσησης και οι ανήλικοι έως δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν  δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test). Η χρήση μάσκας είναι  υποχρεωτική.

Η Διευθύντρια

του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

Back to top button