Καστοριά

Χαιρετισμός του νέου προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων κ. Βασίλειου Κώττα

Αγαπητές/Αγαπητοί, Πατριώτισες και Πατριώτες, Αγαπητή Νεολαία, καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή να με εκλέξετε ως μέλος του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων “ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ” για την περίοδο 2022 – 2024 καθώς επίσης και τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. για την ομόφωνη πρόταση να αναλάβω την θέση της Προέδρου του Δ.Σ. του Ιστορικού Συλλόγου μας την οποία και αποδέχθηκα με χαρά!
Το νέο έτος εύχομαι να σηματοδοτήσει το τέλος μιας δύσκολης πανδημιακής διετίας στη διάρκεια της οποίας υποχρεωθήκαμε εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών να περιορίσουμε τις ετήσιες προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου μας.
Τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα εξέχοντα μέλη στο Δ.Σ., αποτελούμε μια ομάδα που εργάζεται συλλογικά και έχει ως σκοπό με τις δράσεις και τις ενέργειες της να προβάλουμε και να αναδείξουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας όλα αυτά τα δημιουργικά στοιχεία της πλούσιας Βλάχικης παράδοσης μας και της ιστορίας μας. Πρωτεύων μέλημα μας αποτελεί η διαφύλαξη και η συντήρηση της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου μας. Ομοίως η ανάδειξη και η προβολή της Ιστορίας της Κλεισούρας μας.
Με τη βεβαιότητα ότι τις προσπάθειές μας θα συνοδεύσουν η αγάπη σας και η στήριξή σας, θα αποτελέσει εφαλτήριο για μας δώσει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με περισσότερη διάθεση και ζήλο την ιστορική πορεία του Συλλόγου μας.
Στόχοι του νέου Δ.Σ. για την διετή θητεία, είναι:
• η αναδιοργάνωση του Συλλόγου στο τομέα της επικοινωνίας χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία
• η εγγραφή νέων μελών
• η ενδυνάμωση των δεσμών με τα μέλη μας
• καθώς και η δραστηριοποίηση σε τομείς κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Βασίλειος Κώττας

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων

 

 

 

Back to top button