ΑθλητικάΓρεβενάΚαστοριά

Κ-17: Νίκη με ανατροπή στην εκπνοή 2-1 τα Γρεβενά (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Δραματικό φινάλε επεφύλαξε η αναμέτρηση της Κ-17 για την 6η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Μικτών Ενώσεων, μεταξύ των ομάδων ΕΠΣ Καστοριάς IRIS CATERING – ΕΠΣ Γρεβενών.

Ένα θεωρητικά εύκολο ματς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εξελίχθηκε σε μία πύρρειος νίκη, αφού ο αγώνας πρόσφερε σασπένς και συγκινήσεις, καθώς κρίθηκε στην εκπνοή της αναμέτρησης, με την ομάδα της Καστοριάς να σημειώνει μία πολύ σπουδαία νίκη, και μάλιστα με ανατροπή!

Ωστόσο, με βάση την εικόνα της αναμέτρησης και παρά την δύσκολη, όπως εξελίχθηκε νίκη, το τελικό σκορ θεωρείτε απόλυτα δίκαιο, μιας και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ήταν ανώτερο καθ’ όλη την διάρκεια, σπαταλώντας, όμως, πολλές χαμένες ευκαιρίες, είτε από αστοχία, είτε από ατυχία και είτε από ανικανότητα των ποδοσφαιριστών.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΜΙΚΤΗ Κ-17 ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, με την οποία σκαρφάλωσε στην 2η προνομιούχο θέση, στην οποία, ωστόσο, μετά τα σημερινά αποτελέσματα, προέκυψε τετραπλή ισοβαθμία (υπάρχουν όμως εκκρεμότητες), διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για την πρόκριση.

Η ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς από την αρχή του αγώνα μπήκε δυνατά στο ματς, πιέζοντας τον αντίπαλό της αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Ωστόσο, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο 25’ οι φιλοξενούμενοι μα γκολ του Τσιαμπίρη, πήραν «κεφάλι» στο σκορ, 0-1.

Στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχιζε να πιέζει, αλλά και πάλι οι ευκαιρίες που παρουσίασε πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στην επανάληψη ανέβασε ρυθμό και η υπεροχή του καρποφόρησε στο 63’ με τον πρώτο σκόρερ τον Κυριακού να ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ στο 69’ οι φιλοξενούμενοι έμεινα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής (2η κίτρινη κάρτα) του Τσιαμπίρη).

Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και το 89’ και ενώ η αγωνία είχε κορυφωθεί με την ομάδα της Καστοριάς να πιέζει ασφυχτικά την αντίπαλη εστία, η λύτρωση ήρθε από τον Τσακλίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας την ολική ανατροπή, χαρίζοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Τζιάρας, Ράτς, Ζήκος, Χαραλαμπίδης, Τσακλίδης, Γιαννικώτσιος, Αποστολίδης, Κυριάκος, Ξανθόπουλος, Κυριακού, Ταχτατζής.

Έπαιξαν και οι : Μπλιούκας, Βασιλειάδης, Πασιόλης, Μπόδας και Αμανατίδης

6η αγωνιστική Κ-17 

Καστοριά – Γρεβενά 2-1

Ημαθία – Φλώρινα 4-0

Πιερία – Πέλλα 3-0

Κοζάνη – Κιλκίς Αναβλ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Κ-17

1. ΗΜΑΘΙΑ         15

2. ΚΟΖΑΝΗ           9

3. ΚΑΣΤΟΡΙΑ   9

4. ΠΙΕΡΙΑ           9

5. ΦΛΩΡΙΝΑ           9

6. ΠΕΛΛΑ           4

7. ΚΙΛΚΙΣ           3

8. ΓΡΕΒΕΝΑ           1

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Γρεβενά – Ημαθία

Καστοριά – Πιερία

Φλώρινα – Κοζάνη

Κοζάνη – Κιλκίς

ΕΠΟΜΕΝΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Φλώρινα – Γρεβενά

Πέλλα – Καστοριά

Κιλκίς – Ημαθία

Κοζάνη – Πιερία

sentranews.gr

Back to top button