Καστοριά

15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στον Παντελή Περιβολάρη που χαρακτήρισε την Τελιγιορίδου «επαγγελματία γυρολόγο της πολιτικής»

Σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στην Πρώην Σχολή Ευελπίδων ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Παντελής Περιβολάρης για συκοφαντική δυσφήμιση που τελέστηκε το 2017 εναντίον της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Η κυρία Τελογιορίδου είχε καταθέσει μήνυση και αγωγή το 2017 εναντίον του κ. Περιβολάρη ο οποίος είχε χαρακτηρίσει σε ανάρτησή του στο facebook την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «επαγγελματία γυρολόγο των κομμάτων» συνεχίζοντας πως «ως φανατική υποστηρίκτρια του όψιμου τιμητή του Αλέξη Τσίπρα, Άκη Τσοχατζόπουλου να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό και για τις τότε επιλογές της και για το γεγονός πως ψηφίζει δύο, δύο τα μνημόνια για την βουλευτική της αποζημίωση». Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανάρτηση του κ. Περιβολάρη ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του Α. Λοβέρδου, αναπαράχθηκε στα τοπικά μέσα της Καστορίας.

Μετά την αναπαραγωγή της συγκεκριμένης ανάρτησης η κ. Τελιγιορίδου είχε γράψει στο Facebook: «Ως εδώ και μη παρέκει. Ασχολούμαι με τα προβλήματα του νομού Καστοριάς. Για τα προβλήματα που έχουν κάποιοι με το νόμο θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη».

documentonews.gr

Back to top button