ΑθλητικάΚαστοριά

Ραμπέα Ιατρίδου: “Το κίνημα metoo θα έχει επιτύχει όταν θα μειωθεί το τεράστιο διάστημα από την κακοποίηση ως την καταγγελία”

Εμείς, οι πρώτες που προχωρήσαμε σε καταγγελίες είμαστε πλέον βετεράνοι του αθλητισμού σε διαφορετικούς ρόλους πάντα όμως κοντά στον αθλητισμό. Τα περιστατικά που καταγγείλαμε συνέβησαν πριν 30, 20,10 χρόνια και τα περισσότερα έχουν ήδη παραγραφεί. Ο λόγος που έγιναν οι καταγγελίες είναι για να καθαρίσει ο χώρος του Ελληνικού αθλητισμού από τους κακοποιητές που βρίσκονται ακόμα κοντά στα παιδιά, για να φοβούνται να κακοποιήσουν το επόμενο παιδί, έφηβο, ενήλικα και αντίθετα τα νέα παιδιά να αποκτήσουν το κριτήριο του τι τους συμβαίνει και να μιλήσουν. Το κίνημα metoo θα έχει επιτύχει όταν θα μειωθεί αυτό το τεράστιο διάστημα από την κακοποίηση ως την καταγγελία, όταν φτάσουμε στο σημείο η καταγγελία να γίνεται σε πραγματικό χρόνο, αμέσως μόλις διαπιστωθεί κακοποιητική συμπεριφορά».
Παρέμβαση της Ραμπέα Ιατρίδου στην ημερίδα “Αθλητισμός και Κακοποίηση” (δυο λέξεις που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στην ίδια πρόταση)
Καυταντζόγλειο Στάδιο – 18/03/2022

 

Η Ραμπέα Ιατρίδου στην ΕΡΤ για τη σεξουαλική παρενόχληση (βίντεο)

 

Back to top button