ΑθλητικάΚαστοριά

Βαριά ήττα του ΓΠΟ Καστοριάς στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ Morris, υποδέχθηκε, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Women’s Football League, το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαρτίου στο Προπονητικό Κέντρο της Ν. Μεσημβρίας, τον ΓΠΟ Καστοριάς, του οποίου και επικράτησε με 7-0 σκορ.

Ο Δικέφαλος, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, προσπάθησε να αποδείξει το ότι είναι το «φαβορί» του αγώνα, με την πρώτη τελική να μην αργεί και τη Γεωργία Χαλατσογιάννη να στέλνει την μπάλα οριζόντια στο δοκάρι. Το «διαμάντι» από την Κένυα, η Esse Akida, ακολούθησε και στο 22′ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, γράφοντας το 1-0. Μόλις δέκα λεπτά αργότερα, η Φανή Δοϊρανλή, στο 32′, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στις «ασπρόμαυρες», κάνοντας το 2-0. Στην εκπνοή, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη, με κεφαλιά, έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Λευτέρη Κανάτα, διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, με την Μαρία Μήτκου να γράφει στο 65′ το 4-0 και με τη Miljana Smiljkovic στο 73′ να σκοράρει, κάνοντας το 5-0. Η Esse Akida, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ, διαμόρφωσε το σκορ σε 6-0, ενώ στο 89′, η Mαρία Μήτκου έγραψε το 7-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ Morris – ΓΠΟ Καστοριά: 7-0

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Morris: Χατζηχαριστού, Σμιλίκοβιτς, Στράντζαλη, Μήτκου, Γιαννακά (45′ Μπαξεβάνου), Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη (75′ Μάκρα), Καλέση (45′ Ζώτου), Μπουζίνου (65′ Μπασούρη), Ακίντα, Δοϊρανλή (70′ Σιδηροπούλου).

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ (Τ), ΚΑΙΔΑΤΖΗ, ΦΑΣΙΔΟΥ, ΚΥΡΙΖΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΡΑ, ΜΑΡΚΟΥ, ΤΖΙΑΡΑ, ΝΤΟΥΣΚΑ, ΚΑΤΣΑΝΟΥ, ΤΡΥΓΟΥΤΗ, ΓΚΩΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
Έπαιξαν και ΚΙΟΣΣΕ, ΓΚΟΓΚΟΥ ΜΥΡΤΩ, ΓΡΟΣΔΑΝΗ, ΜΑΙΝΟΥ

acpaok.gr

 

 

Back to top button