ΑγροτικάΚαστοριά

Βραβείο στον Τρύφωνα Φωτιάδη στα Natural & Organic Awards

Για την καθοριστική συμβολή του στην προώθηση ελληνικών οσπρίων με τοπωνύμιο απέσπασε Τιμητικό Βραβείο ο Τρύφωνας Φωτιάδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας άροσις, η οποία κατέχει τη Νο1 θέση στα βιολογικά όσπρια στην Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, ο Τρύφωνας Φωτιάδης αφοσιώθηκε στην ενίσχυση και την αναγνώριση της ταυτότητας που προσδίδει ο κάθε τόπος στα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των οσπρίων, γεγονός που συνέβαλε συνολικά στην ανάπτυξη της κατηγορίας σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση των τοπικών καλλιεργητών.

Η ειδική βράβευση της άροσις στο πρόσωπο του Τρύφωνα Φωτιάδη στο θεσμό των Natural & Organic Awards 22 που αναδεικνύει την καινοτομία σε φυσικά και βιολογικά προϊόντα, επιβεβαιώνει τον σταθερό προσανατολισμό της επιχείρησης στην ποιότητα, την οικολογική φροντίδα αλλά  και την ανάδειξη των οσπριώνων της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του κατά την τελετή βράβευσης ο Τρύφωνας Φωτιάδης τόνισε: «25 χρόνια πριν, στις Πρέσπες, προσπαθούσα πόρτα – πόρτα να πείσω συνεργάτες – γεωργούς να καλλιεργήσουν Βιολογικά όσπρια. Κάποιοι απ’ αυτούς μου είπαν: Μας ξεβολεύεις. Τελικά τα καταφέραμε. Στην άροσις περνάμε καλά και με έναν μαγικό τρόπο αυτό μεταφέρεται στα προϊόντα και στους καταναλωτές μας». 

 csrindex.gr

 

Back to top button