ΑθλητικάΚαστοριά

Η Καστοριά ήταν μια απογοήτευση (βίντεο)

Δεν τα κατάφερε η Καστοριά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστραπής στην Μεσοποταμία, αφού έχασε με 1-0 κι απέτυχε να είναι η μια από τις φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.
Η Καστοριά ήταν μια απογοήτευση. Οι παίκτες της δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι, το οποίο έγινε με τις ιδανικότερες συνθήκες. Η Αστραπή Μεσοποταμίας έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει μια σημαντική νίκη επι της μεγάλης της αντιπάλου και να διεκδικήσει στον τελικό το τρόπαιο από τον Παναργειακό, ο οποίος, στον άλλον ημιτελικό, κέρδισε την Α. Ε. Γραμμοχωρίων με σκορ 3-0.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Καστοριά στην επίθεση. Έτσι με την σέντρα το σουτ του Τζερεμέ, έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 7΄η σέντρα σουτ του Καραγιάννη πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 8΄ το σουτ του Ταρέλι, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 13΄το κόρνερ της Αστραπής πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 22΄ το γκολ του Τσικόπουλου Αθ., ακυρώθηκε για ανύπαρκτο οφσάιντ. Προηγήθηκε σέντρα φάουλ του Τζερεμέ. Στο 27΄ο Καραμανίδης μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, γράφοντας το 1-0. Στο 39΄ ο Τζερεμές εκτέλεσε φάουλ, από τα αριστερά, αλλά την κεφαλιά του Τσικόπουλου μπλόκαρε ο Τσαρούχας.
Στην επανάληψη οι παίκτες της Καστοριάς προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ήταν πασιφανές ότι δεν ήταν σε καλή μέρα. Στο 59΄ ο Τζερεμές εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Μήνος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τσαρούχας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 60΄ σε σουτ που έγινε έξω από την περιοχή και λάθος αντίδραση του Κοσμίδη, η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 62΄ σε πλασέ του Τόσκου, η μπάλα βρήκε το δοκάρι κι αποκρούσθηκε σε κόρνερ. Στο 85΄ ο Μήνος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τζάμου Δ. και των βοηθών του κ.κ. Τσάγκα Κ. και Χατζή Κ., άπαντες της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τσαρούχας, Πολυχρονόπουλος, Κράτσιος, Τσακλίδης, Ξανθόπουλος, Νικολάου (67΄ Ψωμιάδης), Μηλιάτης,. Παλαιοδήμος (85΄ Καραμανίδης Δ.), Κρομλίδης (46΄ Στεργίου), Ταρέλι, Καραμανίδης Γρ. (87΄Παπαθωμάς).
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος, Καραγιάννης (75΄ Ευαγγέλου), Μήνος, Κύρου (46΄ Γκέγκας), Τόσκος, Χασάι, Παναγιωτίδης, Τσικόπουλος Αθ.(54΄ Σιαραφέρας), Τζερεμές, Σαββόπουλος.

Kastoria FC the official

Back to top button