Καστοριά

Ο Γρηγόρης Χάτσιος για την παρουσία του στην εξέδρα των επισήμων

Για την σημερινή μεγάλη και διπλή γιορτή του Ελληνικού Έθνους εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους συμπολίτες μας και όλους τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας, Να πρυτανεύσει η λογική , ο ανθρωπισμός και η ειρήνη σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Η πρόσκληση για την δική μου συμβολική παρουσία στον χώρο των επισήμων με την ιδιότητα του Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς, αποτελεί αναγνώριση και τιμή για το σώμα των υγειονομικών που τα δύο τελευταία χρόνια δίνει ασταμάτητα τον δικό του αγώνα ενάντια στον σύγχρονο αόρατο εχθρό, την πανδημία.
Είμαι βαθύτατα συγκινημένος και εκ μέρους όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο (μια κοινότητα 400 ανθρώπων, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σαν μια μονάδα) θέλω να ευχαριστήσω την αντιπεριφερειάρχη κ. Κοζατσάνη και τον Βουλευτή Καστοριάς κ. Τζηκαλάγια για την πρωτότυπη πρωτοβουλία τους. Άλλωστε άξιοι ιατροί και οι δύο, παρά τις βαρυφορτωμένες υποχρεώσεις τους, με ανθρωπιά και ευαισθησία είναι πάντοτε παρόντες στο νοσοκομείο όποτε τους χρειαζόμαστε.
Από την πλευρά μας διαβεβαιώνουμε όλους τους συμπολίτες μας ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίας υγείας μέσου του δημόσιου συστήματος, υπηρεσίες που δικαιούται και αξίζει ο καθένας μας.
Η επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει πάντα για τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Στέλνει μηνύματα ελευθερίας, ανεξαρτησίας, ομοψυχίας και μας υπενθυμίζει τη μεγάλη ευθύνη μας για τη διατήρηση των υπέρτατων αγαθών που μας χάρισαν οι πρόγονοί μας με τους ηρωικούς τους αγώνες.
Ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιζόμαστε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι και χρόνια μας πολλά.

 

Back to top button