ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ντόρτια έφερε η Καστοριά – Νίκησε 4-0 τον Παναργειακό (βίντεο)

Ντόρτια έφερε η Καστοριά στον αγώνα της, στο γήπεδο της, με τον Παναργειακό, διατηρώντας το απόλυτο των νικων στο φετινό πρωτάθλημα,
Η Καστοριά ξεκίνησε επιθετικά, αλλά στο Α’ μέρος υπήρχε μια άκαρπη υπεροχή και οι παίκτες της ήταν φλύαροι. Έτσι στο 4΄, ο Παναγιωτίδης έκανε μια μεγάλη μπαλιά, ο Σιαραφέρας που έγινε κάτοχος, ανατράπηκε από τον Στεργιάδη, μέσα στην περιοχή, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στην εξέλιξη της φάσης ο Τζερεμές πλάσαρε άουτ. Στο 10΄ , μετά από σέντρα του Χασάι, από τα αριστερά, ο Τζερεμές έπιασε κεφαλιά, μέσα απο την περιοχή, η μπάλα, όμως, έφυγε άουτ. Στο 12΄ ωραίο σουτ του Καραγιάννη, έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 14΄ ο Τσικόπουλος Ηλ., έκανε ωραία μπαλιά στον Σιαραφέρα, αυτός έκανε κοντρόλ μέσα στην περιοχή, έσπασε την μπάλα στον Τζερεμέ, το πλασέ του οποίου πέρασε ανεκμετάλλευτο, αφού έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 16΄ ο Κυδωνάκης μπήκε από αριστερά, αλλά την σέντρα σουτ που έκανε, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 18΄ μετά από κόρνερ του Τζερεμέ, η κεφαλιά του Χασάι έφυγε άουτ. Στο 20΄, μετά από ωραία σέντρα του Χασάι, από τα δεξιά, η κεφαλιά του Ευαγγέλου έφυγε άουτ. Στο 26΄ ο Ευαγγέλου δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα, ύστερα από ωραία σέντρα του Σβίρου από τα δεξιά. Στο 30΄ο Καρανάσιος Αθ., βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Καρανάσιο Σπ., ο Κοσμίδης βγήκε, όμως κι έδιωξε τη μπάλα. Στο 32΄ η σέντρα σουτ του Σιαραφέρα, από τα αριστερά, πέρασε ανεκμετάλλευτη, ενώ στο 34΄ την ίδια τύχη είχε και το ωραίο φάουλ του Χασάι, από τα δεξιά. Στο 37΄ , μετά από σέντρα του Καραγιάννη, από τα αριστερά, την κεφαλιά του Ευαγγέλου, μπλόκαρε ο τερματοφυλακας του Παναργειακού. Στο 39΄ σε φάουλ έξω από την περιοχή, ωραίος συνδυασμός Τζερεμέ – Χασάι, ο οποιος μπήκε στην περιοχή, έσπασε στον Ευαγγέλου, το πλασέ του οποίου έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη η Καστοριά μπηκε πιο επιθετικά, εντείνοντας τις προσπάθιες της για την επίτευξη ενος γκολ. Στο 48΄ το σουτ του Χαραλαμπίδη Γ., από το κέντρο μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 49΄ το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους. Ο Χασάι έκανε ωραία προσπάθεια κια σέντρα από τα δεξιά και ο Τζερεμές, με κεφαλιά, μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0. Στο 54΄ το σουτ του Γκέγκα, έξω απο την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 55΄, μετά από κόρνερ του Χασάι, η κεφαλιά του Τζερεμέ έφυγε άουτ. Στο 58΄ , μετά από κόρνερ του Χασάι, η μπάλα, στην κεφαλιά του Παναγιωτίδη, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70΄ ο Παναγιωτίδης με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στο 73΄ ο Σβίρος έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, η σέντρα σουτ, όμως, που έκανε κατέληξε άουτ. Στο 74΄ ο Σιαραφέρας έκανε την σέντρα από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Τζερεμέ έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 75΄ ο Χασάι έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 3-0. Στο 76΄ , μετά απο ωραία προσπάθεια του Χασάι από τα αριστερά, ο οποιος έσπασε στον Σβίρο, το σουτ του οποίου, απέκρουσε δύσκολα ο Στεργιάδης. Στο 87΄ ο Σταμούλης με υπέροχη σέντρα σουτ από τα δεξιά, σχεδόν από το κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο γάμα του 2ου δοκαριού κι έγραψε το 4-0. Στο 88΄ ωραία προσπάθεια από αριστερά του Αφεντουλίδη, ο οποίος έκανε σέντρα, αλλά ο Ευαγγέλου κι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων τράκαραν και χάθηκε η ευκαιρία.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Πετρόπουλου Α. της Ε. Π. Σ. Καστοριάς και των βοηθών του κ.κ. Τσάγκας Κ. και Γεωργιάδη Γ., της ίδιας ένωσης.
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος, Καραγιάννης (70΄ Σίμος), Τσικόπουλος Ηλ. (46΄ Κύρου), Γκέγκας (70΄ Αφεντουλίδης), Τόσκος, Χασάι (81΄ Σταμούλης), Παναγιωτίδης, Ευαγγέλου, Τζερεμές, Σιαραφέρας.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Στεργιάδης (80΄ Βασάδης), Χαραλαμπίδης Μ. (88΄ Δινάδης), Γιαννάκης, Γκαλίτσας, Τσιγαρίδας, Καρανάσιος Σ., Καρανάσιος Α., Παπαθανασίου, Βασιλείου, Κυδωνάκης (46΄ Σπυρόπουλος), Χαραλαμπίδης Γ.
Kastoria FC the official



Στο 70΄ ο Παναγιωτίδης έκανε το 2-0:

Back to top button