Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ιωάννινα: Κάλεσαν την Αστυνομία για τον μοναχικό κύκνο από την Καστοριά

Ο μοναχικός κύκνος από την Καστοριά κινητοποίησε σήμερα το απόγευμα τους πολίτες που βρίσκονταν στην παραλίμνια περιοχή στο ύψος του” δώδεκα ” για τον απογευματινό τους περίπατο .
Τι συνέβη;
Το συμπαθές πτηνό για πολλές ώρες είχε επιλέξει να βρίσκεται εκτός λίμνης και κινούνταν από την πλατεία Μαβίλη μέχρι το “δώδεκα” .
Βλέποντάς τον αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του όμως δεν έλειψαν και εκείνοι που λόγω της γρίπης των πτηνών βλέποντας το ζώο να βρίσκεται εκτός λίμνης ανησύχησαν μήπως χρειαζόταν ιατρική φροντίδα.
Έτσι κλήθηκε η Αστυνομία η οποία φτάνοντας στο σημείο απομάκρυνε τον κόσμο τοποθετώντας κορδέλα σήμανσης και παράλληλα ειδοποίησε αρμόδιους για το ζήτημα παραμένοντας στο σημείο μέχρι πριν από λίγη ώρα.
Το πτηνό αν και εμφανώς στρεσαρισμένο με τη συνδρομή και των αστυνομικών απομακρύνθηκε προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας του. Το ζώο αν έμενε εκεί θα κινδύνευε από σκυλιά που περνούν από την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μοναχικός κύκνος που μεταφέρθηκε πριν από λίγο καιρό από τη λίμνη της Καστοριάς παραμένει δυστυχώς μοναχικός και στην Παμβώτιδα και πιθανότατα αυτός να είναι και ο λόγος που επιλέγει να βρίσκεται τόσες ώρες μακριά από το υδάτινο περιβάλλον του …

epirus-tv-news.gr

 

 

 

 

Back to top button