ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Το απίθανο buzzer beater της Καστοριάς που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση! (βίντεο)

Έναν πολύ ωραίο αγώνα είδαμε για το πρωτάθλημα παίδων ανάμεσα στους Διόσκουρους Κοζάνης και την Καστοριά για την Β’ φάση, δείγμα το καλού επίπεδου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μόνο σε ορισμένα σημεία η κάθε ομάδα διατηρούσε μία μικρή διαφορά Η Καστοριά κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους Διόσκουρους όμως να παίζουν καλύτερα και πιο όμορφο μπάσκετ, να καταφέρνουν να προσπεράσουν στο ημίχρονο με 35-33.

Η ιδία εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο μπάσκετ και να εναλλάσσονται στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Κοζάνης παίζοντας καλή άμυνα και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της Καστοριάς, πήρε ένα προβάδισμα στο σκορ και έδειχνε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι. Η φιλοξενούμενη ομάδα όμως είχε άλλη άποψη και ενώ το σκορ ήταν 70-63 στα 46 δευτερόλεπτα πριν την λήξη με δυο καλάθια και ένα μεγάλο τρίποντο του Ντόντη στην εκπνοή του αγώνα, πήγαν το παιχνίδι στην παράταση.

Δείτε το απίθανο buzzer beater του νεαρού αθλητή της Καστοριάς Ντόντη, ο οποίος πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση για το πρωτάθλημα παίδων:

Εκεί η ομάδα της Καστοριάς δεν άφησε περιθώριο στην ομάδα των Διόσκουρων και με καλύτερες επιλογές πήρε το διπλό.

Πολύ καλή και η παρουσία των διαιτητών σε δύσκολο και με ενδιαφέρον αγώνα, παρότι ήταν για το πρωτάθλημα παίδων.

Ξεχώρισε ο Ντόντης με εκπληκτική εμφάνιση σκοράροντας 42 πόντους με 6 τρίποντα για την ομάδα της Καστοριάς και ο Κωνσταντινίδης με 32 πόντους και 3 τρίποντα για τους Διόσκουρους.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ(Καραλίβανος): Γκιάτας 19(1), Πατσιός 5, Γκαντιάς 4, Λιάκος 7(1), Παπακωνσταντίνου 8(1), Κωνσταντινίδης 32(3), Μπουδιώνης 2, Αγορίτσας, Αληχανίδης, Παυλίδης, Καρακούλας, Κρανιώτης.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(Καραταγλίδης): Στεφανής Γ. 3, Φιλιππίδης 1, Πιπερόπουλος 14, Στεφανής Ο,  Ντόντης 42(6), Λαγγιώτης 4, Κώτσης, Ταμηλιας, Μονοβασίλης 20, Φράγκος 2, Κωνσταντίνου 2, Μαυροδήμος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-21, 18-12(ημ. 35-33), 15-18, 20-19 (παρ.70-70), 7-18 (τελ.77-88)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινέλης / Ελευθερίου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Μάρκου / Γλούφτσης 

 

 

Back to top button