Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Είδη ένδυσης και υπόδησης σε συμπολίτες μας από τη Δημοτική Ιματιοθήκη Καστοριάς (φωτο)

 

Τους εργαζόμενους του Δήμου που έχουν αναλάβει τη λειτουργία της Δημοτικής Ιματιοθήκης για την ιδιαίτερα επιμελή δουλειά τους, αλλά και τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους, συνεχάρη ο Δήμαρχος, Γιάννης Κορεντσίδης, που συναντήθηκε μαζί τους στη συγκεκριμένη δομή, παρουσία της Αντιδημάρχου, Όλγας Θεοχάρη και του Προέδρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Πέτρου Τόσκου.

Η Δημοτική Ιματιοθήκη λειτουργεί στο πλαίσιο άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού Τουρισμού του Δήμου Καστοριάς με στόχο την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού της πόλης μας. Η λειτουργία της αποσκοπεί στην παροχή ειδών ένδυσης (γυναικεία, ανδρικά, βρεφικά ρούχα), υπόδησης, και άλλων χρηστικών αντικειμένων. καινούργιων ή μεταχειρισμένων, που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Στο έργο αυτό έχουν συμβάλει και τα καταστήματα της Καστοριάς, αλλά και πολλοί πολίτες, προσφέροντας διάφορα είδη (κρεμάστρες, υποδήματα, ρουχισμό), τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τα προαναφερόμενα είδη στη Δημοτική Ιματιοθήκη, η οποία παρέχει διακριτική, αλλά ουσιαστική υποστήριξη σε συμπολίτες μας. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι όλα τα προς διάθεση είδη – ειδικά τα μεταχειρισμένα –  πρέπει να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση (σε καμία περίπτωση σκισμένα ή πολύ φθαρμένα).

Ωράριο Λειτουργίας Ημέρες: Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωρες : 9:00 π.μ. -1.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 2467028967 (κ. Γρηγορία Ψωμαδάκη). 

Σε πλήρη λειτουργία η Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου Καστοριάς (φωτογραφίες)

 

Back to top button