ΑθλητικάΚαστοριά

Παιδικά χαμόγελα, γενέθλια και οικογενειακό κλίμα στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας! (φωτογραφίες)

Με γενέθλια και κεράσματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κορασίδων του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας την περασμένη Παρασκευή για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Κοζάνης.
Ο προπονητής του τμήματος, Τάσος Ιωαννίδης είχε τα γενέθλια του και δεν έλειψε ένα… ευχάριστο time out στο τέλος της προπόνησης για τις ευχές και τα κεράσματα.
Στα ίδια πλαίσια οι αθλήτριες του συλλόγου πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο σχετικό τραπέζι που ακολούθησε.
Coach Τάσο, η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και αμέτρητες επιτυχίες!
Την ίδια ημέρα είχε γενέθλια και μια πολύ καλή φίλη του συλλόγου μας και προπονήτρια της Ακαδημίας Rookies, η κ. Χάιδω Νίκου. Δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει και τα δικά της γενέθλια στο “σπίτι”.
Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας και οι αντίστοιχες της Coach Χάιδω από την Ακαδημία Rookies έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας, σε μια άκρως απολαυστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα, με όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν και να χαίρονται το παιχνίδι.
Η συνέχεια έγινε την Κυριακή στο ΔΑΚ Καστοριάς «Δ. Διαμαντίδης», εκεί όπου το τμήμα των Ακαδημιών του coach Γιώργου Δουβλετή, έδωσαν φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο τμήμα κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς, προσφέροντας επίσης ωραίες φάσεις και κερδίζοντας το χειροκρότημα για την προσπάθεια.
 

Back to top button