ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

fouit.gr: Ποια είναι η Evi Siskos (βιογραφικό – videos)

Η Evi Siskos είναι Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, τηλεοπτική παρουσιάστρια, καλλιτέχνης φωνής και influencer. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2012 στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Telemundo, ιδιοκτησίας της NBC Universal. Υπήρξε μία από τους κύριους παρουσιαστές της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής Acceso Total στο κανάλι, που εκπέμπει στην ισπανική γλώσσα. Το Telemundo αποτελεί, παγκοσμίως, το δεύτερο μεγαλύτερο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ως προς το περιεχόμενο παραγωγής, αλλά και το δεύτερο μεγαλύτερο ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο στις ΗΠΑ.


Η Evi Siskos γεννήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 1988 στη Νέα Υόρκη, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της είναι ο Καστοριανός Σταύρος Σίσκος, γουναράς και η Δομινικανή Ροζάριο Σίσκος (Guzmán), νοικοκυρά. Έχει μια μικρότερη αδερφή.
Μεγάλωσε σε μια δίγλωσση οικογένεια και έμαθε από τους γονείς της να μιλά ελληνικά και ισπανικά. Αποφοίτησε με πτυχίο στις Διεθνείς επιχειρήσεις και με εξειδίκευση στα Mandarin. Η αγάπη της για τις γλώσσες την οδήγησε να σπουδάσει Mandarin στη Σαγκάη της Κίνας. Μετά το τέλος των σπουδών της συμμετείχε στον εθνικό διαγωνισμό ομορφιάς Miss Dominican Republic Universe 2011 όπου ήταν φιναλίστ.

Ο διαγωνισμός Miss Dominican Republic Universe της άνοιξε την πόρτα για να κυνηγήσει τα όνειρά της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Από το 2011 συμμετείχε σε διαφημίσεις, τηλεοπτικά προγράμματα, μουσικά βίντεο και ταινίες μικρού μήκους. Τα πρώτα της βήματα ήταν στο ραδιόφωνο ως συμπαρουσιάστρια της εκπομπής NipTuck μαζί με τον διάσημο χειρουργό Δρ. Steven Greenberg και τον Almorzando con Cantaso.
Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικούς πιλότους και ταινίες όπως το Lower East Aside, το Unicorn Sky και το Keep the party going. Έλαβε μέρος της διαδικτυακής σειράς Latinas, του περιοδικού Cosmopolitan.

Υπήρξε εκπρόσωπος της Goya Foods, για το τμήμα της La Cocina de Goya με την καμπάνια της Mi Plato, που προωθείται από την πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα.
Υπήρξε επίσης το πρόσωπο διεθνών εμπορικών σημάτων σε επιχειρήσεις όπως Chez Handbags και Galilli Diamonds.
Συμμετείχε επίσης στη θεατρική παραγωγή με το έργο του Σαίξπηρ “Όπως σας αρέσει”, ερμηνεύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ρόζαλιντ.
Είναι μια από τις φωνές του δημοφιλούς παιδικού κινουμένων σχεδίων Pinkalicious, αποδίδοντας τη φωνή της Φλώρα.

Στην αρχή του παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τον εαυτό της και στη συνέχεια μιλάει για τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο:

Πρόταση γάμου:

Σκηνή από τη μ.μ. ταινία “Super Woman” (2018):

Το όνομά της είναι Evi, μόλις τρία γράμματα, που όμως δύσκολα το προφέρουν οι άλλοι σωστά. Για να προσπαθήσουν να πούνε κι ολόκληρο το όνομα, Evdoxia!

Καστοριά – Το κρυμμένο πετράδι της Ελλάδας:

Η επίσημη ιστοσελίδα της: evisiskos.com

Καστοριά: Η Ελληνοαμερικανίδα influencer και παρουσιάστρια Evi Siskos κάνει βόλτα με το καραβάκι! (βίντεο)

 

 

 

 

 

Back to top button