ΑθλητικάΚαστοριά

Α.Σ. Καστοριάς-άροσις: Με στόχο την 3η θέση και τις καλοκαιρινές …εκπλήξεις!

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής του Α.Σ. Καστοριάς-άροσις κόντρα στον Αριστοτέλη Φλώρινας, έδωσε νόημα στο καστοριανό συγκρότημα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και δη για τις 2 τελευταίες αγωνιστικές. Και πιο είναι αυτό; Η 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για να γίνει όμως τούτο απαιτείται το απόλυτο των νικών (2×2) κόντρα στους Αετούς την ερχόμενη Κυριακή στη Βέροια και κατόπιν τους Ίκαρους Γιαννιτσών στην Καστοριά, σε συνδυασμό με το εφικτό σενάριο του να χάσει ο Αριστοτέλης αυτή την αγωνιστική στη Φλώρινα από την πρωτοπόρο Ακαδημία ΔΕΚΑ. Στόχος, που… πρέπει θαρρώ να τεθεί, καθώς εκτός της τιμητικής 3ης θέσης μπορεί σε περίπτωση ανακατατάξεων στα εθνικά πρωταθλήματα, ελέω αποχωρήσεων ομάδων, να φέρει καλοκαιρινές εκπλήξεις…
Νίκος Καραμανλής

Kastoras Basketball

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς – άροσις 2 – 6 Απριλίου 2022

Η Παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, θα αντιμετωπίσει τον Αρίων Πτολεμαΐδας στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου-2ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, ενώ η ανδρική ομάδα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ανδρών Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και με το βλέμμα στραμμένο στην 3η θέση της βαθμολογίας, θα βάλει τα δυνατά της για να πάρει το ροζ φύλλο από το ΔΑΚ του Δημ. Βικέλα στην πόλη της Βέροιας.

Την ερχόμενη Τετάρτη 6 Απριλίου, η Παιδική ομάδα θα υποδεχτεί τον Λασσάνη στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης» για την 7η αγωνιστική της 2ης φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, για άτομα ηλικίας έως 12 ετών, η είσοδος επιτρέπεται με self test, 13-17 ετών με PCR-test 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών, ενώ για τους άνω των 18 ετών η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους. Το ποσοστό των θεατών που μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο είναι 100%.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΓ 1ου-2ου ΓΕΛ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

17:00 Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΔΗΜ. ΒΙΚΕΛΑΣ

17:00 Κ.Σ. ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ VS Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ_ΑΡΟΣΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/4/2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

17:00 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ

Back to top button