Ελλάδα

Νέος δικηγόρος ανέλαβε την 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της

Όρισε η ανακρίτρια δικηγόρο στην 33χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις δύο ποινικολόγων.

Ο νέος συνήγορος Κωνσταντίνος Ζάρδας, πήρε διαβιβαστικό και θα πάει στη ΓΑΔΑ να δει την κατηγορούμενη. Θα προβεί σε δήλωση μετά την απολογία της κατηγορουμένης την ερχόμενη Δευτέρα.

Η έρευνα των αρχών δεν τελείωσε με τη σύλληψη της 33χρονης. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν πλέον από πού έγινε η προμήθεια κεταμίνης, πώς δόθηκε στο παιδί, ενώ στο κάδρο των αρχών μπαίνουν και άλλα πρόσωπα. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια επιχειρείται η ανάκτηση σβησμένων αρχείων από το κινητό και τον υπολογιστή της κατηγορούμενης. Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν και οι συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας.

Η 33χρονη, που κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι και την απολογία της την Δευτέρα, συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει ούτε την Τζωρτζίνα, ούτε τα άλλα δύο παιδιά της, ενώ επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα τι είναι η κεταμίνη. Η κατηγορούμενα είδε την Πέμπτη την αδελφή της και τη μητέρα της, η οποία μάλιστα υποστηρίζει ότι είδε την 33χρονη  με μώλωπες.

ertnews.gr

Back to top button