ΑθλητικάΚαστοριά

Αστραπή Μεσοποταμίας – Καστοριά 0-2 (ρεπορτάζ – βίντεο)

44ο Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – 19η Αγωνιστική: Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε η Καστοριά, αφού πέρασε νικηφόρα κι από την Μεσοποταμία, κερδίζοντας την τοπική Αστραπή με σκορ 0-2.
Με αυτή της την νίκη η Καστοριά πήρε μια «άτυπη ρεβάνς» του αποκλεισμού της από το κύπελλο και διατήρησε σταθερή την απόσταση των δέκα βαθμών, από την δεύτερη Δόξα Κορησού, που, την ίδια ώρα, επιβλήθηκε της Α. Ε. Γραμμοχωρίων με σκορ 3-0.
Η Καστοριά ξεκίνησε νωχελικά. Παρόλα αυτά πίεσε τους γηπεδούχους, αποζητώντας το γκολ. Έτσι στο 4΄ ο Τζερεμές εκτέλεσε φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Μήνου έφυγε άουτ. Στο 6΄, ωραία σέντρα από αριστερά του Χασάι, απέκρουσαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Στο 18΄ το φάουλ από τα δεξιά για τους γηπεδούχους πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 20΄ η σέντρα σουτ του Καραμανίδη Γρηγ., από τα αριστερά, πέρασε άουτ. Στο 22΄ ο Σίμος έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, προχώρησε, σούταρε, αλλά ο Τσαρούχας, μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 26΄ το φάουλ του Παναγιωτίδη πέρασε ψηλά άουτ. Στο 29΄ ωραίος συνδυασμός Τζερεμέ και Παναγιωτίδη, η μπάλα έφτασε στον Βλάχο, ο οποίος σέντραρε από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Τόσκου μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ. Στο 31΄, μετά από ωραία πάσα του Τζερεμέ, από το ύψος της μεσαίας γραμμής, ο Ευαγγέλου έπιασε το σουτ, έξω από την περιοχή, η μπάλα, όμως κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 33΄ το φάουλ για τους γηπεδούχους, έξω από την περιοχή, έδιωξε ο Παναγιωτίδης Στο 35΄ διπλό κόρνερ για τους γηπεδούχους, απομάκρυναν οι αμυντικοί της Καστοριάς. Στο 38΄ το σουτ του Καραμανιδη, έξω από την περιοχή έφυγε άουτ. Στο 44΄ ο Χασάι έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, σέντραρε, αλλά ούτε ο Ευαγγέλου, ούτε ο Βλάχος, δεν μπόρεσαν να βρουν τη μπάλα για να σουτάρουν.
Στην επανάληψη η Καστοριά εμφανίστηκε πολύ καλύτερη. Οι παίκτες της παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι κα κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ και να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Στο 46΄, λοιπόν, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Τζερεμέ στον Σιαραφέρα, ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πιάσει καλή σέντρα. Στο 47΄, μετά από σέντρα του Βλάχου, ο Ευαγγέλου έπιασε σουτ, αλλά ο τερματοφύλακάς των γηπεδούχων, μπλόκαρε την μπάλα. Στο 48΄ ωραίο φάουλ του Χασάι, από τα δεξιά, απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στο 50΄ κόρνερ για την Αστραπή, πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 54΄το σουτ του Τόσκου πέρασε άουτ. Στο 55΄ο Τζερεμές, εκτέλεσε ωραία το φάουλ, βρίσκοντας με κάθετη μπαλιά στα αριστερά τον Χασάι, αυτός γύρισε την μπάλα και ο Μήνος μέσα από την μικρή περιοχή με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 57΄, ωραία κάθετη μπαλιά του Τζερεμέ στον Σιαραφέρα, αλλά η σέντρα του εξουδετερώθηκε από τον Τσαρούχα. Στο 64΄ωραία σέντρα, από αριστερά, του Καραγιάννη, αλλά η κεφαλιά του Σιαραφέρα, από την μικρή περιοχή κατέληξε άουτ. Στο 67΄ωραία προσπάθεια από το κέντρο του Τζερεμέ, το πλασέ του, όμως, απέκρουσε ο Τσαρούχας. Στο 68΄ο Τζερεμές μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τους αμυντικούς και το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι, το εκτέλεσε, επιτυχώς ο ίδιος, κάνοντας το 0-2. Στο 72΄ το σουτ του Χασάι, έξω από την περιοχή, έφυγε πολύ άουτ. Στο 76΄ μετά από λάθος συνεννόηση του Μήνου με τον Χασάι, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Καραμανίδης, το σουτ του οποίου, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 81΄ ο Τζερεμές, έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στον Σιαραφέρα, αυτός μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ του έφυγε πολύ άουτ.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Δημητριάδη Ι. και των βοηθών του κ.κ. Σιδερίδη Χ. και Πανταζή Κ., άπαντες της Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τσαρούχας, Αμανατίδης (80΄Παπαθανασιάδης), Πολυχρονόπουλος, Κράτσιος, Τσακλίδης, Ψωμιάδης, Παλαιοδήμος Α., Μηλιάτης, Κρομλίδης, Καραμανίδης Γρ., Καραμανίδης Α.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος (46΄ Καραγιάννης), Βλάχος, Μήνος, Τόσκος, Σιαραφέρας (82΄Αφεντουλίδης), Χασάι (85΄ Σταμούλης), Παναγιωτίδης, Ευαγγέλου, Τζερεμές, Σίμος (60΄ Κυζερίδης)

Α’ ΕΠΣ: Πήρε την ρεβάνς η Καστοριά 0-2 στην Αστραπή (αποτελέσματα – βαθμολογία)

 

Back to top button