Καστοριά

Ο Παύλος Μαρινάκης για το δημογραφικό πρόβλημα της Καστοριάς

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Καστοριάς:
“Συμφωνούμε όλοι πως μας προβληματίζει πολύ το δημογραφικό ζήτημα στην Καστοριά. Είναι κάτι το οποίο τέμνει οριζόντια όλα τα προηγούμενα ζητήματα που ανέφερα.
Οι λόγοι είναι πολύ συγκεκριμένοι και μια από τις προτεραιότητες θα είναι – από δω και στο εξής ακόμα περισσότερο – και από την κυβέρνηση το να ασχοληθούμε – συγκεκριμένα και στο νομό Καστοριάς – με αυτό το θέμα.
Ούτως ή άλλως, αυτή είναι και η βασική προτεραιότητα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, οι επόμενες γενιές και αυτή είναι και η διαφορά αυτής της κυβέρνησης από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ειδικά από την προηγούμενη.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βάζει στην άκρη το όποιο πολιτικό κόστος, βάζοντας στο επίκεντρο το μέλλον των παιδιών αυτού του τόπου, της δικής μου γενιάς και της επόμενης, παίρνοντας αποφάσεις που πολλές φορές φαντάζουν δύσκολες – και είναι – αλλά είναι και αναγκαίες.
Είναι περιττό να το αναλύσουμε, αλλά οφείλουμε να το πούμε, ότι αυτή η κυβέρνηση κλήθηκε να διαχειριστεί ταυτόχρονα τις περισσότερες και μεγαλύτερες κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών εντός και εκτός της χώρας.”

Η επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην Καστοριά (ρεπορτάζ – σειρά φωτογραφιών)

Back to top button