Ελλάδα

Τι κατασχέθηκε από την αστυνομία μετά την έρευνα στο σπίτι της 33χρονης στην Πάτρα

Η έρευνα των Αρχών δεν τελείωσε με τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της. Στην Πάτρα, αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της κατηγορουμένης παρουσία εισαγγελέα, έπειτα από παραγγελία του Ανακριτή Αθηνών.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 18:30 και διήρκεσε δύο ώρες περίπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν ψυχοφάρμακα στο σπίτι, ενώ κατέσχεσαν κινητό, τάμπλετ και υπολογιστή.

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει καταγγελία συγγενών της 33χρονης ότι αστυνομικοί της ΓΑΔΑ βιαιοπράγησαν σε βάρος της. Η 33χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αναζητούν από πού έγινε η προμήθεια κεταμίνης, πώς δόθηκε στο 9χρονο παιδί, ενώ στο κάδρο των Αρχών μπαίνουν και άλλα πρόσωπα.

Η 33χρονη κρατείται μέχρι και την απολογία της την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τη σύλληψή της «άδικη» και αφήνει για πρώτη φορά αιχμές κατά του συζύγου της.

Η ανακρίτρια όρισε νέο δικηγόρο, τον Κωνσταντίνο Ζάρβα, ο οποίος πήρε διαβιβαστικό και πήγε στη ΓΑΔΑ ώστε να ενημερωθεί για την υπόθεση. Στη ΓΑΔΑ αναμένεται και ο σύζυγος της κατηγορούμενης.

Οι Αρχές προχωρούν σε άρση του απορρήτου επικοινωνιών της κατηγορουμένης, προκειμένου να δοθεί απάντηση στο ερώτημα πώς βρέθηκε στην κατοχή της η κεταμίνη. Η έρευνα θα διεξαχθεί και στις επικοινωνίες που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 33χρονη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ακόμα δύο πρόσωπα βρίσκονται στο κάδρο των υπόπτων για την Αστυνομία.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της 33χρονης, της Μαλένας και της Ίριδας.

Πηγή: ΕΡΤ1

Back to top button