Καστοριά

Υπέταξε και τους Διόσκουρους Κοζάνης ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας και συνεχίζει…

Μεγάλη νίκη στο χθεσινό ντέρμπι με τους Διόσκουρους Κοζάνης πήρε ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, ο οποίος επικράτησε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι των Διόσκουρων Κοζάνης με 74-63, στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας!
Πλέον, με αυτήν την νίκη η ομάδα μας συνεχίζει… ξέφρενη την πορεία της και με 13/13 νίκες και απέχει μόλις με μια ακόμη, την επόμενη αγωνιστική στην Πτολεμαΐδα, για να κλείσει αήττητη τον πρώτο γύρο, ενόψει των play off.
Η χθεσινή αναμέτρηση ξεκίνησε νευρικά για τις δύο ομάδες, με την ομάδα μας να προηγείται με 4-0 στα πρώτα λεπτά και στην συνέχεια να βρίσκει τον ρυθμό της και να προηγείται στο τέλος του δεκαλέπτου με 22-8. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό σε επίθεση και άμυνα, για να προηγηθεί στο ημίχρονο με 38-20.
Στην επανάληψη η νευρικότητα και η αστοχία κόστισε στον ΠΑΟΚ μας, με τους Διόσκουρους να το εκμεταλλεύονται και να ρίχνουν ταχύτατα την διαφορά στους 8, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ντέρμπι. Έκτοτε, οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνη αφυπνίστηκαν και δεν επέτρεψαν στην διαφορά να μειωθεί περισσότερο, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 59-51. Στο τέταρτο δεκάλεπτο κυριάρχησε η μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα για την ομάδα μας, η οποία κατάφερε να μην χάσει σε κανένα σημείο την διαφορά και αντιθέτως να την κρατήσει σταθερά υπέρ της. Η ομάδα της Κοζάνης το πάλεψε μέχρι το τέλος για την ανατροπή αλλά πλέον η Μεσοποταμία έχει μετατραπεί σε «απόρθητο κάστρο» για τον ΠΑΟΚ, όπου με την βοήθεια του κόσμου η ομάδα πήρε την 7η διαδοχική νίκη στο “σπίτι” της και 13η συνολικά, με το τελικό σκορ να αποτυπώνεται στο 74-63.
Πλέον, η ομάδα μας φιλοξενείται στην Πτολεμαΐδα από τον Αρίωνα στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας θέλει να αφιερώσει την χθεσινή νίκη στον προπονητή της ομάδας, Ζήση Τζιλίνη, για την αυριανή ονομαστική του εορτή.
Παράλληλα να αφιερώσουμε αυτήν την νίκη σε όλο το φίλαθλο κοινό της Μεσοποταμίας και της Καστοριάς που αποδέχθηκε την πρόσκληση μας και γέμισε το ΔΑΚ Μεσοποταμίας, δίνοντας ιδιαίτερο παλμό και τόνο στην αναμέτρηση, βοηθώντας να έρθει αυτή η πολλή σημαντική νίκη για τον σύλλογο. Αφιερώνουμε λοιπόν αυτήν την νίκη στους φιλάθλους μας όλων των ηλικιών που βρέθηκαν στο κλειστό χτες και τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους. Με ατμόσφαιρες σαν την χθεσινή η ομάδα μας… αρνείται να χάσει!
Κλείνοντας, να αφιερώσουμε την νίκη στους “αντικειμενικούς” που εύχονταν να χάσουμε και να ζητήσουμε συγγνώμη που τους χαλάσαμε το χατίρι.
Συγχαίρουμε την ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης για την εξαιρετική τους προσπάθεια τόσο χθες, όσο και σε όλη την διάρκεια της σεζόν και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας – Διόσκουροι Κοζάνης 74-63
Τα δεκάλεπτα: 22-8, 16-12, 21-31, 15-12
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τζιλίνης): Γεωργαντάς, Ιωσήφ 2, Ρέπας Χ. 26 (5), Φούφας 7 (1), Τσολάκης 18 (3), Ρέπας Ν. 6, Πανίδης 5, Πιπερόπουλος, Παγανάς Γ. 10, Αθανασόπουλος, Κατσιάνης
Διόσκουροι Κοζάνης (Χωλόπουλος): Αγορίτσας 11, Βλάχος, Κωνσταντινίδης, Στρώτος 13, Καραλίβανος 11 (1), Βελώνης 10, Βούρκας 2, Κοβλακάς 7 (1), Βατζήκας 2, Τασόπουλος, Ραντσίδης, Γκλιάνας 7 (1)

 

 

 

Back to top button