ΚαστοριάΝεστόριο

Ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος για τον αγιασμό του εμφιαλωτηρίου «Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε.»

Στην τελετή του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο, στην υπό κατασκευή μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης νερού «Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε.», η οποία ανήκει στον όμιλο “Τσάκος”, παραβρέθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Μπαμπούλη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Κοσμά.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νεστορίου εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του γιατί μπήκε πλέον ο θεμέλιος λίθος και ξεκίνησαν οι εργασίες της κατασκευής της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης που πραγματοποιείται την περίοδο αυτή στον Δήμο, το Νομό και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Μια επένδυση που αναπτερώνει τις ελπίδες για την ανάπτυξη της περιοχής, που θα δημιουργήσει μια νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα στην Δημοτική Ενότητα Αρρενών και σε όλο τον Δήμο Νεστορίου και εξέφρασε μάλιστα την βεβαιότητα ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για να ξεκινήσει η λειτουργία της μονάδας.
Ο κ. Γκοσλιόπουλος δεν παράλειψε για ακόμη μια φορά να συγχαρεί τους συντελεστές, ιδίως τον καπετάνιο Παναγιώτη Τσάκο και τους συνεργάτες του και ευχήθηκε η επένδυση αυτή να αποτελέσει την απαρχή και άλλων τέτοιων επενδύσεων στον Δήμο Νεστορίου, οι οποίες θα σχετίζονται με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το παρόν στην τελετή αγιασμού έδωσαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Καλλιόπη Κυριακίδου.
Μετά την τελετή αγιασμού ακολούθησε γεύμα στο καφενείο της Κοτύλης, όπου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου, τον Δήμο Νεστορίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοσμάς.

Back to top button