ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς ο Νικόλαος Έξαρχος (βιογραφικό)

Ανακοινώνεται ότι την 05-04-2022, μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβούλιου Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Έξαρχος του Χρήστου.

• Γεννήθηκε το 1977 στο Βουργαρέλι Άρτας.
• Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1995 με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων, ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1999.
• Ολοκλήρωσε ευδόκιμα τις σπουδές του στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης επιτελών στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. το έτος 2011.
Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πλείστα επαγγελματικά επιμορφωτικά σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και σε ημερίδες, συνέδρια και διαλέξεις.
Εκπαιδεύτηκε σε θέματα «Ανάλυσης Πληροφοριών» από Αμερικανούς εκπαιδευτές της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών των Η.Π.Α. (D.E.A.).
Ομιλεί την Αγγλική Γλώσσα.
Είναι κάτοχος πτυχίου χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Υπηρέτησε επί σειρά ετών, ως διοικητής, σε μάχιμες υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Καστοριάς, καθώς και ως επικεφαλής Διμοιριών Υποστήριξης και Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.
• Έχει διδάξει στη Σχολή Ειδικών Φρουρών Τσοτυλίου Κοζάνης.
• Του έχουν απονεμηθεί από την Ελληνική Πολιτεία για την υπηρεσιακή του απόδοση και για την αστυνομική του δράση πλήθος ηθικών αμοιβών (έπαινοι – ευαρέσκειες), καθώς και παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.
• Είναι έγγαμος και έχει δυο ανήλικους γιούς.

Back to top button