ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Κορησιώτης Σταύρος Πνευμονίδης στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ελλάδος Κ-16 (ρεπορτάζ)

Ο ταλαντούχος επιθετικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σταύρος Πνευμονίδης, κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αλέξη Αλεξιάδη, για προπονήσεις και προεπιλογή, προκειμένου να δημιουργηθεί η νέα Εθνική Ελλάδος Κ-16.

Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός είναι γέννημα – θρέμμα της Δόξας Κορησού, ομάδα από την οποία και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, ενώ διέπρεψε και με την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς, όπου από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις μεταγράφηκε πριν δύο χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στις οποίες και εκεί διαπρέπει… και γι’ αυτό άλλωστε ήρθε και η κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας Κ-16…

Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού Βασίλης Αντωνιάδης, προωθεί ταλέντα της Καστοριάς

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθούμε και σε έναν έμπειρο του χώρου, τον Βασίλη Αντωνιάδη ο οποίος πέρασε ως προπονητής και από την ομάδα της Καστοριάς, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι αποκλειστικός σκάουτερ του Ολυμπιακού στην περιοχή της Μακεδονίας. όπου με το δικό του μάτι έχει ανακαλύψει ταλέντα τα οποία και προωθεί στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Μάλιστα από την περιοχή της Καστοριάς έχει προωθήσει τον Παπαδόπουλο από τον ΑΟ Κάστωρ (αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης, τον Γατόπουλο, από τον ΑΟ Κάστωρ, (αγωνίζεται στην Κ-17 του Ολυμπιακού), και πριν δύο χρόνια ανακάλυψε και το ταλέντο του Πνευμονίδη, από την Δόξα Κορησού, τον οποίο και έστειλε στον Ολυμπιακό.

Επίσης πρόσφατα έστειλε για δοκιμές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, άλλους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Μικτή ΕΠΣ Καστοριάς.

Ο έμπειρος τεχνικός Βασίλης Αντωνιάδης γνωρίζει πολλά πράγματα και εντοπίζει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, κυρίως από αγώνες των Μικτών ομάδων που παρακολουθεί διαρκώς.

sentranews.gr

 

 

Back to top button