Καστοριά

Επίσκεψη του προέδρου του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης στο Νοσοκομείο

Είχα την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να δεχθώ την επίσκεψη του Προέδρου του συλλόγου Καστοριέων “Ομόνοια” της Νέας Υόρκης κ. Δήμου Σιώκη.
Ένας άξιος πρόεδρος ενός εξαιρετικά δραστήριου συλλόγου που για 112 χρόνια κρατάει άσβεστη την αγάπη των Καστοριανών για τον τόπου και το αποδεικνύει στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια είτε με εκδηλώσεις στην Ηνωμένες Πολιτείες είτε με δωρεές και προσφορές στην γενέτειρα.
Του έδωσα τα συγχαρητήρια για την εκλογή του νέου ΔΣ και με ενδιαφέρον ξεφυλλίσαμε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού που εκδίδει, γεμάτο με υλικό από τις φιλανθρωπικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου και των μελών του.
Τον ευχαρίστησα εκ μέρους όλων των εργαζομένων αλλά και των πολιτών της Καστοριάς, που είναι οι τελικοί ευεργετούμενοι, για το αμέριστο ενδιαφέρον, την υποστήριξη και τις δωρεές προς το νοσοκομείο μας.
Ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες για την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές της Καστοριάς και διαπίστωσα την ειλικρινή και εποικοδομητική ανησυχία του για το μέλλον του τόπου. Η εμπειρία και η συσσωρευμένη γνώση των απόδημων Καστοριανών είναι σίγουρα μια πηγή έμπνευσης και βοήθειας στους στρατηγικούς σχεδιασμούς και στόχους που οφείλουμε να καταστρώσουμε ως περιοχή.
Εύχομαι σε όλους να είναι πάντοτε υγιείς, δραστήριοι και να έχουν όποτε επιθυμούν την ευκαιρία να επισκέπτονται την πατρίδα μας.
Γρηγόρης Χάτσιος

Back to top button