Καστοριά

Survivor: Ο σοβαρός τραυματισμός της Μαίης στον αγώνα με την Ασημίνα (βίντεο)

Στον στίβο μάχης βρέθηκαν οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης Ομάδας του Survivor προκειμένου να κοντραριστούν για ένα ακόμα έπαθλο φαγητού. Οι τραυματισμοί ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του αποψινού επεισοδίου του Survivor καθώς ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτητικός.
Ένας όμως τραυματισμός ήταν αυτός που τρόμαξε τόσο τους παίκτες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ όσο και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.
Ο τραυματισμός που ανησύχησε τους πάντες ήταν αυτός της Μαίη. Η παίκτρια πήρε τη θέση της στην αρχή του στίβου μάχης και ετοιμαζόταν να κοντραριστεί ενάντια στην Ασημίνα. Ο Γιώργος Λιανός σφύριξε την έναρξη του ματς και οι δυο παίκτριες ξεκίνησαν το run. Ενώ η Μαίη έπρεπε να παραμείνει σκυμμένη ώστε να περάσει κάτω από ένα μύλο, εκείνη σήκωσε το κεφάλι της με αποτέλεσμα το ξύλο να την χτυπήσει στο κεφάλι και να ταρακουνήσει δυνατά τον αυχένα της.
Η Μαίη σωριάστηκε στο έδαφος φωνάζοντας από τον πόνο που ένιωθε. Η Ασημίνα έσπευσε στο πλευρό της και της έπιασε το κεφάλι. Τότε ο Γιώργος Λιανός ο οποίος ήδη είχε ενημερώσει το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής, φώναξε στην παίκτρια να μην την μετακινεί καθώς έχει χτυπήσει τον αυχένα της, και μπορεί να της κάνει κακό αντί για καλό.
Λίγη ώρα αργότερα, η παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της.

newsbeast.gr

Survivor: Βγήκε η Μαίη από το νοσοκομείο (βίντεο)

Survivor – Έπαθλο επικοινωνίας: Μετά από μήνες η Μαίη ακούει τη φωνή της μητέρα της (βίντεο)

«Survivor»: Στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό στο κεφάλι η Μαίη Εμμανουηλίδου (βίντεο)

 

 

Back to top button